Що чути в місті?

2.03.2006, 17:03 Переглядів: 1 964
Понеділок, 27 лютого 2006 року, 16.00.

Сергій, директор магазину

– Зараз багато-хто влаштовується на роботу, багато-хто звільняється. Спостерігається нехватка людей з запалом на роботу, з зарядом енергії. В порівнянні з цим явищем навіть професіоналізм відходить на другий план. Люди страждають небажанням працювати, бояться проявити ініціативу. Тим часом варто пам’ятати, що проблеми будуть завжди, та все ж краще долати перешкоди і вдосконалюватися, ніж сидіти в тихому болоті.  Позиція „щось робити” не завжди приносить успіх, але шанси набагато підвищуються.

Андрій, мешканець Кременчука

–  Ціни, ціни, і ще раз ціни на продукти харчування: картоплю, цукор... Кажуть, що існує великий дефіцит картоплі, і ціни на неї ще зростатимуть. Люди не задоволені урядом, він не контролює ціноутворення, а доходи населення не зростають. Ніхто не може визначитись серед кандидатів на цих виборах. Реально ніхто не знайомиться з програмами партій. Віддають перевагу особистостям. Але голосувати явно налаштовані.

Наташа, адміністратор

– Я лише два роки живу в Кременчуці. І саме в цьому місті зрозуміла, що люди тут не такі, як скрізь. Добріші. Чуйніші. Це мені дуже подобається. Коли я приїхала сюди, всі, до кого я зверталася, відкрито відповідали і щиро допомагали мені. І хотілося б, щоб саме місто стало чистішим, бо його мешканці цього гідні. Натомість усюди стільки смітття і бруду!

Надя, інженер

– Кажуть, що в Кременчуці якийсь анонім телефонує і попереджає про пташиний грип. Він розповідає, що в нашій місцевості дохнуть свійські та дикі птахи. Щоправда, я особисто в це не вірю. І продовжую вживати курятину. Мені подобається це м’ясо. То чому я маю не довіряти відповідальним за його перевірку службам?!

Валентина Яківна, пенсіонерка

– Про вибори, звичайно! Говорять різне. Хтось віддає перевагу Тимошенко, хтось – Януковичу. Подейкують, як він може балотуватися, якщо був судимий. Не довіряють йому. А рейтингам так і взагалі не можна вірити. Кожен їх під себе складає.
А завдяки Тимошенко, у нас у місті стало більше вагітних, бо молодим мамам тепер більше виплачують коштів. Та й пенсію не Янукович дав. А ось серед кандидатів у мери, мені здається, Матицин підходить. За Глухова голосувати не буду.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх