Що чути в місті?

19.01.2006, 18:01 Переглядів: 1 449
Останнім часом всі переймалися тим, як краще відзначити свята, які подарунки зробити своїм близьким. Та ці приємні клопоти зіпсувала газова проблема. Всі розмови зараз навколо політики.

Наташа, маркетолог

– Останнім часом всі переймалися тим, як краще відзначити свята, які подарунки зробити своїм близьким. Та ці приємні клопоти зіпсувала газова проблема. Всі розмови зараз навколо політики. А ось молодь турбує проблема: як знайти роботу тому, хто вивчився. В нашому місті з цим дуже складно. Я сама стояла на біржі, та це нічого не дало. Влаштуватися на хорошу роботу можна лише через знайомих.

Людмила Павлівна, викладач музики

– Комунальні послуги обговорюють. В тому сенсі, що тарифи на них зросли. Тепер говорять, що за газ теж підвищать оплату, а разом з цим злетять всі ціни. А більше нібито нічого і не обговорюють. Хіба що політику. Вибори ж незабаром. Та я цим не переймаюсь, бо в мене повно своїх проблем.

Юля та Лариса Петрівна

Юля
– Про те, що мусить виграти партія Януковича. Я ще не буду голосувати, але в душі віддаю перевагу Януковичу. Всі, хто голосували за Ющенка, тепер жалкують про це.
Лариса Петрівна
- Але для нас це не головне. Ми хочемо виграти машину в акції „Телеграфа” – „хОЧУ-иМЕТЬ”! У нас багато купончиків, для кожного члена сім’ї. Я купила всім газети. І кожен купончик підписано. Ось сьогодні виграла Юля. Але у мене ще троє дітей, двоє внуків, так що грають всі. Рік у мене почався з везіння, отож всім цього бажаю.

Ірина Станіславівна, бухгалтер

– Ясно, що про вибори. Кажуть, що Тимошенко до нас приїздить. Я вчора випадково почула. А найбільше розмов про „Спрут”. Кажуть, з 16-го він відключатиме від водопроводу боржників. Всі заметушилися, он знайомі, чула, позичають гроші і терміново погашають свої борги. Та у нас, слава Богу, немає боргів. Читала, що така машина – єдина в Україні, тож, якщо відключать, підключати не скоро повернуться. Он в інших містах такі приклади вже є.

Саша, залізничник

– Чесно кажучи, чув лише про газову проблему. Це, насамперед, проблема нашого уряду. Вони там лише про себе думають, про народ не думають абсолютно. Це видно і з їхніх рішень, і з їх поведінки. По-перше, вони відсторонюються від Росії. А цього робити не можна. І справа не в тому, чи залежимо ми від них. Просто не можна воювати з ріднокровним народом.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх