Що чути в місті?

5.01.2006, 14:01 Переглядів: 1 577
Вівторок, 3 січня, 12.30.
Світлана, економіст

– Всі обговорюють дві теми: газову проблему і новорічні свята. Щодо газу, то у мене прогнози все-таки оптимістичні. Я думаю, все налагодиться. А Новий рік ми відсвяткували у родинному колі, з батьками і з донечками. Ми всі разом привітали наших сусідів. Взагалі, рік, що настав, за гороскопом пройде під знаком Собаки. А собака – це друг. Отже, будемо сподіватися, що у нас скрізь будуть дружні стосунки – і в сім’ї, і просто між людьми, і між Україною та Росією також!

Володимир, підприємець

– Усіх хвилює газова проблема. На риночні відносини переходити треба. Але не тільки одна Україна має переходити, нехай і Росія за ринковими цінам платить і за флот, і за транзит. Нафту ми можемо купляти зі сторони. Як була штучна криза, то Юлія Володимирівна швидко з усіма домовилася, інші країни продавали нам нафту дешевше, ніж Росія. То навіщо у них на 22 долари дорожче купувати? Вибори йдуть, я хочу, щоб Тимошенко їх виграла. У неї хватка чоловіча, вона знайде вихід з будь-якої ситуації.

Ольга Миколаївна, мешканка Кременчука

– Нас хвилює газ! Ми хочеме, щоб у нас було тепло, гаряча вода, щоб було комфортно і затишно. А наш уряд про це не думає. Навряд чи ця ситуація до добра доведе, компромісу ми знайти ніяк не можемо. Посваряться наші країни, а так цього не хотілося б! А ще всі Новий рік обговорюють. Я святкувала вдома разом зі своєю внучкою. Вона написала Діду Морозу листа, попросила у нього скейт. Вранці прокинулася, а він під ялинкою лежить. Стільки радощів було!

Галина, мешканка Кременчука

– Народ говорить тільки про газ. Ніхто не очікував, що Росія з нами так учинить. Але ми думали, що буде гірше. Прокинемося першого січня, а газу немає, світла немає і холодно – прогнози були песимістичні. Але мені здається, що все налагодиться. Скоро Різдво, сімейне свято, отже в сімейному колі і проведемо. А потім, як водиться, понесемо вечерю спочатку одній бабусі, а потім другій. Ми свох традицій не забуваємо.

Валик, учень 19-ї школи

– Всі Новий рік обговорюють. Я його святкував у бабусі. Вона мешкає в одному з сіл Глобинського району. На Новий рік ми каталися на санчатах, там сніг лежав! Тільки там таких ялинок, як у нас скрізь у місті стоять, немає. А на Новий рік мені подарували комп’ютер! Зараз у нас канікули, ми будемо відпочивати до 11 січня. А там, можливо, на карантин підемо, нас уже попередили. Ми навіть і по програмі наперед пішли. Все буде залежати від того, чи сильна епідемія грипу прийде.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх