Що б ви попросили у Діда Мороза на Новий рік?

29.12.2005, 16:12 Переглядів: 3 055
Вівторок, 27 грудня 2005 року, 11.30.

Валерій, студент

– Я попросив би у Діда Мороза трикімнатну квартиру в центрі міста. Вона мені вкрай потрібна. А ще хотів би щастя для себе. Особисто для мене, щастя – це коли я задоволений собою. Для нашого міста я попросив би, щоб центральна ялинка була ще гарніша, ніж вона зараз є.

Олена, домогосподарка

– Я хочу попросити у Діда Мороза в подарунок тільки здоров’я. Його завжди не вистачає. У мене маленька донечка є, їй два роки, і вона ще не розуміє, чого б їй хотілося. А я б їй побажала везіння, воно їй в житті знадобиться. Для Кременчука я би попросила розумної влади, саме розумної, щоб вона краще для нашого міста працювала.

Антоніна, домогосподарка

– Я хочу виграти в лотерею! Іноді я граю, але щастить мені не часто. Більше трьох гривень я ще ніколи не вигравала. А я хочу джек-пот зірвати! Гроші, що виграю, мені є куди подіти. Ми дім будуємо, а на це потрібні немаленькі кошти. Три гривні ж не вистачить. До того ж, моя донька в Києві навчається, тому гроші допомогли б вирішити і її проблеми, якось в житті влаштуватися. Ось піду сьогодні і куплю білетик лотереї, може пощастить!

Володимир, пенсіонер

– Відверто кажучи, мені для себе вже нічого не треба. Але я хотів би, щоб мої діти та онуки отримали в подарунок від Діда Мороза життя, гідне людини. Якщо воно буде саме таким, то це означає, що всі матеріальні блага у них будуть. Нашому місту я хотів би, в першу чергу, побажати чистих вулиць, а країні – злагоди, добра, тепла і всіх благ! Для нашого народу я попросив би у Діда Мороза єдності, її немає у нас чомусь сьогодні, адже не випадково у нас у країні аж 140 партій.

Стас, учень 20-ї школи

– Я попросив би у Діда Мороза гарний табель. Щось у мене самого з оцінками не дуже виходить, тому такий табель мене б дуже порадував, а мої батьки були б просто щасливі! Їм я хотів би побажати щастя і здоров’я. Нашому місту – всього найкращого. А своїм друзям я побажав би того ж самого, що і собі – гарних табелів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх