Що чути в місті?

23.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 830
Вівторок, 20 грудня 2005 року, 10.30.

Галина Никифорівна, розповсюджувач газет

– Цього тижня у нас поповнення – у мене правнучка народилася! Віолетою назвали. Тепер у нашій сім’ї клопоту побільшає. Це, звісно, нас дуже хвилює, але ж яке хвилювання приємне! Це моя перша правнучка, а внуків у мене четверо, тож це тільки початок!

Олександр, торговий агент

– Свята вже наближаються, а люди не ворушаться, якісь вони мляві. Я торговий агент, розповсюджую горілку. Можна сказати, я гарний настрій людям продаю, а продажі – ніякі. Не хочуть продавці мій товар замовляти, чомусь попиту немає. Сам я до Нового року вже приготувався. Ну як же – торговий агент по горілці – і не готовий до свята? Ми вже вирішили, святкувати будемо в колі друзів.

Тетяна, мешканка Кременчука

– Зараз у всіх на слуху Новий рік. Наприклад, ми з друзями ще не визначилися, де саме його святкувати. Можливо, на дачу поїдемо, чи до бані підемо, а може просто у когось із друзів зберемося. Дуже хочеться на дачі Новий рік відсвяткувати, зі смачними шашликами, пивом, шампанським. І морози нас не лякають – Новий рік треба святкувати на свіжому повітрі! Хотілося б і Діда Мороза запросити, і Снігуроньку, але, якщо не вдасться, то це також не проблема. Ми й самі перевдягнутися можемо!

Валентин Максимович, пенсіонер

– Якщо чесно, то багато питань виникає щодо роботи комунальних служб міста, непокоїть стан доріг і освітлення вулиць. Не скажу, що органи внутрішніх справ погано працюють – не мені давати їм оцінку. Але, наприклад, приватний сектор патрулюють погано. Там дуже багато крадіжок – у приватному секторі проживають одні пенсіонери, а захисту ніякого. Центр міста у нас гарний, освітлений, а околиці вкрай занедбані.

Валентина Петрівна, вчитель

– Всі готуються до новорічних свят. Ми обов’язково придбаємо ялинку і прикрасимо її. У нас є така традиція сімейна – частину прикрас ми купуємо, а частину своїми руками виготовляє мій маленький син. Йому ще треба і подарунок знайти. Ми вже привітали його з Миколаєм, залишається розвідати, чого б йому на Новий рік хотілося. І Дід Мороз зі Снігуронькою до нас прийдуть. Це ще одна традиція, але вже нашого колективу, де я працюю. Ми самі перевдягаємося у костюми і вітаємо своїх дітей.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх