Що чути у місті?

8.09.2005, 12:09 Переглядів: 1 708
Понеділок, 5 вересня 2005 року, 13.00.

Микола Олексійович, пенсіонер

– Політика цікавить усіх. Мені здається, що останнім часом влада не дуже дотримується своїх обіцянок. Особисто мені, не подобається, що зараз кожен лізе в політику. Це одне питання. З іншого боку, що стосується заводів, то держава повинна бути суворішою. Надто вони м’які. Дивляться на опозицію. А опозиція, по суті справи, нічого хорошого, користі ніякої. А решта мене влаштовує. Мені подобається жити в Кременчуці, мене влаштовує пенсія, ні на що поскаржитися не можу.

Віта, молода мама

– Насамперед ціни обговорюють. Причому не лише на продукти, а й на транспорт, комунальні послуги, на одяг, дитяче харчування. Дуже дорогий дитячий одяг. Також обладнання будинків, їх ремонт. Наш кооперативний будинок за 40 років жодного разу не ремонтувався. Все своїми силами.

Іван Васильович, слюсар

– Людей турбує політика, яку ведуть у верхах. Державні керівники давлять на незаконну приватизацію. Але ж якщо людей, що працюють на підприємстві влаштовує зарплата, вони будуть відстоювати свою позицію. От давайте зараз “хімію” закриємо, скажемо, що незаконно приватизована, люди, які там працюють і заробляють більше, ніж на інших підприємствах, звичайно, будуть відстоювати свою зарплату. А міські проблеми – це майбутнє подорожчання послуг. Йдеться до того, що однаково будемо платити з крюківської стороною.

Діма, студент

– У моєму колі особливо не обговорюють проблеми. Говорять, в основному, про учбовий рік, що почався. Я, щоправда, ще не був у інституті, так що про якісь нововведення сказати не можу. О! У п’ятницю у нас пар, виявляється, немає. Можна сказати – чотириденка весь семестр буде. У п’ятницю –  цілий день фізвиховання. Все ще про вибори Президента говорять. Хтось розчарований у своєму виборі, хтось, навпаки, досі його захищає. А ще у місті вечорами немає що робити.

Руслана, секретарка

– Багато про що говорять у місті: і про бензин, і про подорожчання. Але найбільше молодь турбують житлові проблеми. Тобто: як зараз можна придбати житло, як можна взяти кредит. Кажуть з молодіжним фондом якісь проблеми. Тим часом, молоді сім’ї, практично, не мають можливості придбати своє житло. А з роботою, то це – простіше. Якщо хтось хоче працювати, то обов’язково знайде роботу. Кожен влаштовується, як хоче і як може.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх