Члена приймальної комісії КДПУ затримали за хабар

8.09.2005, 12:09 Переглядів: 2 234
Міністерство внутрішніх справ з 1 вересня оголосило двомісячник боротьби з хабарництвом. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який пообіцяв особисто контролювати цю роботу. А напередодні визначеної дати кременчуцькі правоохоронці вже затримали хабарника.

Міністерство внутрішніх справ з 1 вересня оголосило двомісячник боротьби з хабарництвом. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який пообіцяв особисто контролювати цю роботу. А напередодні визначеної дати кременчуцькі правоохоронці вже затримали хабарника - відповідального секретаря приймальної комісії Кременчуцького державного політехнічного університету. За офіційними даними, хабар в сумі 2 000 гривень, викладач брав від абітурієнта за здачу іспитів на заочне відділення університету.
'На сьогодні встановлено, що, крім цієї суми він брав ще один хабар у 300 гривень за позитивні оцінки', - каже прокурор міста Віктор Павлійчук. Наразі слідчо-оперативна група, що створена з представників прокуратури і МВС, вилучила в приймальній комісії всі особисті справи абітурієнтів-заочників і проводить слідчу роботу. На запитання журналістів, чи планував хабарник ділитися з керівниками вузу отриманими грошима, відповіді ще немає. “Поки що це таємниця слідства”, - зазначив начальник міської міліції Олег Шутяк.
За його словами, хабарник три доби знаходився в слідчому ізоляторі. Потім його відпустили під підписку про невиїзд.

Р.S. В області діє «гаряча лінія», на яку можна повідомити про факти здирства. Телефон у Полтаві: 8-0532-51-77-57. Якщо ж ви не довіряєте обласним міліціянтам, телефонуйте у Київ. „Антикорупційний” телефон довіри МВС України – (044) 254-75-75.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх