Місто потоне в смітті, якщо не ....

31.08.2005, 15:08 Переглядів: 1 595
Начальник управління житлово-комунального господарства Микола Польщиков повідомив, що для того, аби виправити складну ситуацію з вивозу сміття, комунальникам необхідно придбати сміттевоз із заднім завантаженням евро-контейнерів та 2 з боковим завантаженням.
Місто незабаром має поповнитися 100 контейнерами, а потрібно - 150 штук.
Разом з цим головний комунальник Кременчука заявив, що трагедії з вивозом сміття в місті немає: “Сміття вивозиться щоденно. Негабаритне сміття – двіче на тиждень.

Начальник управління житлово-комунального господарства Микола Польщиков повідомив, що для того, аби виправити складну ситуацію з вивозу сміття, комунальникам необхідно придбати сміттевоз із заднім завантаженням евро-контейнерів та 2 з боковим завантаженням. Місто незабаром має поповнитися 100 контейнерами, а потрібно - 150 штук. Разом з цим головний комунальник Кременчука заявив, що трагедії з вивозом сміття в місті немає: “Сміття вивозиться щоденно. Негабаритне сміття – двіче на тиждень. Особливої трагедії не існує. Будемо чекати поповнення парку сміттєвозів і контейнерів, поки підключаємо навантажувачі з ЖЕДів.” Начальник управління житлово-комунального господарства Микола Польщиков повідомив, що для того, аби виправити складну ситуацію з вивозу сміття, комунальникам необхідно придбати сміттевоз із заднім завантаженням евро-контейнерів та 2 з боковим завантаженням. Місто незабаром має поповнитися 100 контейнерами, а потрібно - 150 штук. Разом з цим головний комунальник Кременчука заявив, що трагедії з вивозом сміття в місті немає: “Сміття вивозиться щоденно. Негабаритне сміття – двіче на тиждень. Особливої трагедії не існує. Будемо чекати поповнення парку сміттєвозів і контейнерів, поки підключаємо навантажувачі з ЖЕДів.”



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх