«У нас тріскаються стіни!»

8.02.2008, 19:56 Переглядів: 1 643
’’Поблизу мого будинку зводять багатоповерхівку, і коли забивають палі, стіни просто рушаться. Таке враження, що вони ось-ось розваляться...
Фото: Станислав Константинов

'...По стінах пішли тріщини, аж видно з вулиці. Коли  почали забивати палі, мешканці влаштували акцію протесту, і будівельники призупинили роботи. Однак після того, як люди пішли, продовжили справу. До нас приїжджав заступник директора підприємства «Крюківбудтехмонтаж», яке зводить багатоповерхівку. Ми їх  прохали змінити технологію. Нам відповіли, що іншого способу немає. Однак їм потрібно забити більше 300 паль, а вони  забили лише 30, тож це надовго. Стіна моєї кухні виходить на тротуар. Вона дуже нахилилася. Будівельники кажуть, що зроблять ремонт. А якщо вона впаде на когось із перехожих? Хто за це відповідати буде?' – поскаржилася «Телеграфу» Валентина, мешканка вулиці Сумської.
Мешканці написали колективне звернення до міськвиконкому, у якому просять міську владу вжити необхідні заходи. У прес-службі міськвиконкому повідомили, що спеціальна комісія робитиме обстеження, після чого будуть надані висновки фахівців.
«Подібні випадки, коли будівельники забивали палів, а у будинках поруч починали тріскатись стіни, були.  Але іншого виходу немає –  технологічно нічого не можна, тільки забивати сваї. Зазвичай, будівельники йдуть назустріч людям, і потім  роблять ремонт», – прокоментував ситуацію начальник КГЖЕПу «Центральне» Сергій Ярош. 

Фото: Станислав Константинов

На вулиці Сумській повним ходом йде будівництво багатоповерхівки. Аби її звести, будівельники забивають сваї. А мешканці отримують отакі от тріщини на стінах…



 
Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх