Стало відомо, що...

13.03.2008, 14:57 Переглядів: 1 541
…з першого квітня почнуть робити ямковий ремонт..

Ями лататимуть на дорогах та тротуарах міста. Також комунальники почистять кременчуцькі бордюри  від піску і пилу, зроблять підсипку та грейдерування  ґрунтових шляхів міста. Все це передбачено зробити під час проведення двомісячника чистоти, що триватиме з квітня по червень. Крім того, за цей час планується  довести до ладу братські могили, обеліски, пам’ятники та пам’ятні дошки, посадити дерева, пофарбувати дитячі майданчики та відремонтувати цоколі будинків.

…кімнату школяра у Крюкові не закриють. Клуб за інтересами,  розташований біля школи № 9, на вулиці Сербиченка 7, буде існувати і далі. Раніше за це приміщення судилися з приватною особою, яка претендувала на «школярські» квадратні метри. «Приміщення належало до сфери соцкультпобуту. Але вийшло так, що його оформила на себе приватна особа», – пояснили у юрвідділі міськвиконкому. Однак нещодавно Верховний Суд визнав права міської влади на займану площу.

…до дня міста видадуть книгу про мерів Кременчука. Її назва –  «Літопис влади: сплетіння долі». Автор книги – Анна Сербіна –  розповість про мерів, які керували містом у радянські часи і тих, хто очолює його зараз. У літописі – 650 сторінок. На  видання книги міськвиконком виділив 19,5 тисячі гривень.

…відділ зі звернення громадян та реєстраційна палата переїдуть на вулицю Першотравневу, 3.
«Зараз ці організації розташовані у різних місцях, у дуже маленьких та незручних кімнатах. Їм виділять окреме приміщення – більш просторе, яке відповідатиме міжнародним стандартам», – каже начальник відділу підприємництва та розвитку торгівлі Людмила Жорняк. Організації, які буде об’єднано, матимуть єдину назву – Центр адміністративних послуг. Очікується, що запрацює він уже до літа.

…контроль за самочинним будівництвом може стати жорсткішим. Управління державно-архітектурного контролю реорганізували. Тепер воно контролюватиме не лише Кременчук, але й Комсомольськ, Кременчуцький, Козельщинський, Кобеляцький, Семенівський і Великобагачанський райони. Через це інспекція планує збільшити штат приблизно на 11 працівників. Очолила Кременчуцьке управління інспекції архітектурно-будівельного контролю у Полтавській області Олена Лазоріва. Вона є також заступником начальника Полтавської обласної інспекції.



 
Автор: editor
Теги: ремонт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх