Без гаражів

2.05.2009, 12:51 Переглядів: 2 564
Встановлення індивідуальних гаражів у місті зупинили.

За це на сесії міської ради проголосували депутати. Відтепер нові заявки на встановлення таких гаражів не прийматимуться. Ті ж, хто вже почав процедуру оформлення встановлення, матимуть змогу її закінчити. Отримати місце під гаражі тепер зможуть лише гаражні кооперативи. Однак це навряд чи будуть гаражі під вікнами будинків.

Питання щодо відмови у встановленні гаражів депутати розглядали вже втретє – до цього два рази рішення відкладали на доопрацювання. Особливо проти прийняття цього рішення були представники районів – раніше вони займались виділенням землі під гаражі, а тепер з їхніх повноважень фактично залишився благоустрій та виділення ділянок під городництво. Заступник голови Автозаводської райради Григорій Брижаха навіть з трибуни призвав депутатів подумати про інвалідів – як же вони тепер отримають свій законний гараж?! Однак депутат Олександр Урін дорікнув, що пана Брижаху хвилюють зовсім не інваліди:

– Не треба нікого дурити! Які інваліди на дитмайданчику навпроти школи №13?! Давайте почекаємо, поки всі відомі люди під виглядом інвалідів встановлять гаражі. Або хто не встановив, хай встає у чергу до Григорія Васильовича (Брижахи – ред.), – промовив пан Урін.

Інваліди від цього рішення не постраждають – так вважає і мер міста:

– Інвалід не будує капітальний гараж, він має право на встановлення тимчасового гаражу. Це зовсім різні речі, – каже пан мер.



 
Автор: editor
Теги: гараж
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх