Розмови дорожчають

29.05.2009, 22:38 Переглядів: 1 876
«Укртелеком» підняв абонплату на 20%.

Із 18 травня травня абонплата за користування телефоном зросла на 20%. Якщо раніше вона становила 16,44 гривні , то тепер – щонайменше 19,73. Разом із тим в «Укртелекомі» запроваджують кілька нових тарифних планів.

– Раніше був лише один – ви сплачуєте абонентську плату, і отримуєте 200 хвилин. Якщо розмовляєте більше, то платите за кожну додаткову хвилину. Якщо ні – то вносите лише абонплату. Тепер таких тарифних планів – чотири: на 200, 400, 500 і 600 хвилин. Абонентська плата для кожного різна: чим більше нетарифікованих хвилин, тим вища вартість абонплати, роз’яснюють у планово-економічному відділі місцевої філії «Укртелекому».

Фахівці додають, що за частину травня – з 1 по 17-те – кременчужани платитимуть за старими цінами, а з 18-го – за новими. Тобто, за травень (якщо ви «вклалися» у 200 хвилин, які входять до абонплати) заплатите замість 16,44 близько 18-ти гривень. Якщо ж розмовляєте багато, і для вас вигідніше перейти на інший тариф, до якого включено більше хвилин, – вам потрібно написати заяву у відділенні зв’язку.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх