Стало відомо, що...

1.01.2010, 12:38 Переглядів: 3 151
... на снігоприбиральних машинах встановили GPS-навігатори.

......5 із 7 снігоприбиральних машин, що має комунальне підприємство КАТП-1628, обладнали GPS-навігаторами для контролю за пересуванням техніки. За словами начальника УЖКГ міста Олександра Любенка, в планах підприємства у найближчому майбутньому встановити ці прилади на всі снігоприбиральні машини. Нагадаємо, раніше подібні прилади були встановлені на сміттєприбиральних машинах.
... на Деївському звалищі сміття ніхто не зважує. Встановлені нещодавно ваги на звалищі зараз не працюють. За словами начальника УЖКГ міста Олександра Любенка, виробник вагів – АТ «Кредмаш» відключив спеціальну програму для вагів, бо комунальники не розрахувалися з підприємством за виробництво та встановлення обладнання.
…Кременчукгаз виплатив своїм працівникам борг по зарплаті, а КрАЗ поки що – ні. Підприємство «Кременчукгаз» виплатило своїм працівникам 1 млн. 842 тис грн боргу по зарплаті. Про це повідомила начальник департаменту соцзахисту населення Катерина Громова. Допоміг у «вибиванні» грошей і мер, який минулого тижня направив телеграму у ВАТ «Нафтогаз України» з проханням розрахуватися з ВАТ «Кременчукгаз» за транспортування газу. Натомість обіцяного керівництвом ХК «АвтоКрАЗ» погашення заборгованості перед працівниками автомобільного заводу поки не здійснено.



 
Автор: bulashev
Теги: сміття
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх