Тимошенко так і не приїхала роздавати житло

31.12.2009, 14:13 Переглядів: 2 306
Як розповіли її однопартійці, прем’єр захворіла..

Юлія Тимошенко, яка мала приїхати до Кременчука 25 грудня і вручити ключі від квартир у добудованому за кошти держави будинку, так і не приїхала. Як розповіли її однопартійці, прем’єр захворіла.

Поміж тим місто вже почало готуватись до приїзду леді Ю: вночі 24 грудня площу Перемоги, де мала виступити премє’рка, «вилизували» комунальники, очищаючи її від снігу. Витратились даремно – візиту так і не було.

А сам розподіл квартир прем’єр-міністром спровокував у місті скандал. Про це повідомив губернатор Полтавської області Валерій Асадчев. Він же каже, що взагалі подібний процес купівлі державою квартир та їх розподіл – афера.

– Ця схема не прикрашає прем’єра! Спочатку пишуть одну постанову, говорять людям про квартири. Потім постанову переписують і вже ті люди житло не отримують ... Це вони придумали аферу із корупцією, – сказав він.
Тим часом люди, які знали про те, що їм вже виділили квартири, а потім не дали, влаштовують скандали, пишуть скарги в усі інстанції.

– Деякі з них заявили, що швидше помруть, але не поступляться своїми квартирами. Тепер у міськраді ламають голову над тим, як вийти із ситуації і не допустити протистояння між новоселами, – підкреслив губернатор.

Нагадаємо, що кременчужани мають отримати житло у двох будинках, добудова яких фінансувалася за кошти держбюджету. За затвердженим Кабміном положенням, оплачені урядом квартири розподіляли в облдержадміністрації серед тих, хто стояв у черзі на отримання безкоштовного житла. Однак потім змінили порядок розподілу квартир, через що частина людей, яким вже пообіцяли житло, позбавилась на нього права.



 
Автор: editor
Теги: квартири
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх