Валерій Асадчев: „Кожна копійка субвенцій повинна бути освоєна”

23.10.2007, 18:10 Переглядів: 1 530
Стан використання субвенцій, виділених з державного бюджету місцевим бюджетам розглянули учасники щотижневої наради, яку провів голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ.
„На сьогодні актуальним є питання завершення фінансового року – кожна копійка субвенцій повинна бути освоєна, – наголосив Валерій АСАДЧЕВ. – Адже повне освоєння коштів субвенцій та асигнувань державного бюджету дасть можливість у наступному році позитивно вирішити питання щодо збільшення обсягів субвенцій на забезпечення соціально-економічного розвитку області”.
Згідно з Законом України „Про Державний бюджет України на 2007 рік” з державного бюджету місцевим бюджетам області в січні-жовтні поточного року передбачене виділення 26 видів субвенцій на суму 697 млн.

Стан використання субвенцій, виділених з державного бюджету місцевим бюджетам розглянули учасники щотижневої наради, яку провів голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. „На сьогодні актуальним є питання завершення фінансового року – кожна копійка субвенцій повинна бути освоєна, – наголосив Валерій АСАДЧЕВ. – Адже повне освоєння коштів субвенцій та асигнувань державного бюджету дасть можливість у наступному році позитивно вирішити питання щодо збільшення обсягів субвенцій на забезпечення соціально-економічного розвитку області”. Згідно з Законом України „Про Державний бюджет України на 2007 рік” з державного бюджету місцевим бюджетам області в січні-жовтні поточного року передбачене виділення 26 видів субвенцій на суму 697 млн. грн., що майже вдвічі більше, ніж за 10 місяців минулого року. Фактично надійшло коштів по 20 субвенціях на суму 605 млн. грн., що становить 87 відсотків до плану січня-жовтня. Повністю профінансовані заходи з енергозбереження та газифікації населених пунктів, а також ремонт автомобільних доріг комунальної власності. Основна причина недофінансування субвенцій, на думку виконуючої обов’язки начальника Головного управління Державного казначейства в Полтавській області Надії НАЗАРЕНКО, у відсутності надходжень на центральному рівні.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх