Облдержадміністрація не буде ініціювати підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Полтавській області

23.10.2007, 18:10 Переглядів: 1 653
Обласна державна адміністрація не буде ініціювати підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Полтавській області, - про це повідомив голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ під час щотижневої наради, на якій розглядалося питання про стан виконання заходів щодо врегулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.
На сьогодні Полтавська область щодо рівнів тарифів для населення на базових підприємствах житлово-комунального господарства серед інших областей України станом на 30 серпня цього року займає: з теплопостачання – 13 місце, водопостачання – 5 місце, водовідведення – 11 місце, утримання житла – 27 місце (7-9-ти й 5-ти поверхових будинків) та 16 місце (невпорядковані будинки). Про це повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Анатолій БОДНИК. Моніторинг тарифів здійснюється щомісяця й щокварталу.

Обласна державна адміністрація не буде ініціювати підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Полтавській області, - про це повідомив голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ під час щотижневої наради, на якій розглядалося питання про стан виконання заходів щодо врегулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. На сьогодні Полтавська область щодо рівнів тарифів для населення на базових підприємствах житлово-комунального господарства серед інших областей України станом на 30 серпня цього року займає: з теплопостачання – 13 місце, водопостачання – 5 місце, водовідведення – 11 місце, утримання житла – 27 місце (7-9-ти й 5-ти поверхових будинків) та 16 місце (невпорядковані будинки). Про це повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Анатолій БОДНИК. Моніторинг тарифів здійснюється щомісяця й щокварталу. Тетяна СЕПІТА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх