«Весну» звинувачують у неохайності

14.02.2007, 16:02 Переглядів: 1 627
Міська санстанція направила до міськвиконкому лист в якому повідомляє, що мережа об’єктів торговельного дому «Весна» перебуває у незадовільному санітарному стані. «Я взагалі не розумію, – каже головний санітарний лікар міста Віктор Акімов, – чи є у «Весни» господар?» Завідувач відділом гігієни харчування міськСЕС Наталія Прокопенко каже, що проблеми в Кременчуці є з багатьма супермаркетами, але «Весна» просто ігнорує приписи санстанції. Основне порушення – це незадовільний санітарно-технічний стан підсобних приміщень у магазинах на вул. Воровського та на бульварі Пушкіна.

Міська санстанція направила до міськвиконкому лист в якому повідомляє, що мережа об’єктів торговельного дому «Весна» перебуває у незадовільному санітарному стані. «Я взагалі не розумію, – каже головний санітарний лікар міста Віктор Акімов, – чи є у «Весни» господар?» Завідувач відділом гігієни харчування міськСЕС Наталія Прокопенко каже, що проблеми в Кременчуці є з багатьма супермаркетами, але «Весна» просто ігнорує приписи санстанції. Основне порушення – це незадовільний санітарно-технічний стан підсобних приміщень у магазинах на вул. Воровського та на бульварі Пушкіна. «Також турбує те, що на вул. Карнаухова знову запрацював їх цех печива, – каже Наталія Прокопенко, – а в ньому було опломбоване обладнання. Навіть проект цеху досі не погоджено. Продовжуємо «боротися» з кафе, що на просп. 50 років Жовтня, 10».

Міська влада дала доручення санстанції щоб її спеціалісти підготували повний перелік порушень на всіх об’єктах ТД «Весна», згідно з яким буде вестися подальший діалог керівництва міста з цим підприємством.

«Ми реагуємо на всі звернення санстанції, – каже в свою чергу директор ТД «Весна» Леонід Запухлий. – Єдиний недолік – це те, що у магазині на вулиці Воровського, через теплу зиму, протікає дах. Але він зараз ремонтується. Я реагую на всі звернення санстанції і не залишаю їх без уваги. Можна в будь-який момент проїхатися і оглянути стан наших магазинів».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх