Троянди на морозі, або «Кразівських» квіткарів «пересаджують» на інший грунт

9.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 371
Квітковий ринок біля ПК «КрАЗ» через тиждень збираються переносити до ринку «Троїцький». За словами продавців квітів, умов для торгівлі там наразі немає, а їхній товар від лютневих морозів «помре»..
Ринок квітів біля Палацу культури «КрАЗ» хочуть прибрати на ринок «Троїцький» – квіткарям залишається лише погодитись. Єдине про що вони просять – трохи зачекати з переселенням

Купуючи, як і зазвичай, троянди на квітковому ринку біля Палацу культури «КрАЗу», кременчужани, а серед них і читачі «Телеграфа», дізналися від продавців, що ринок збираються перенести. Це не зовсім зручно для людей, а ще більше проблем це створює для самих квіткарів.
– Нам сказали, що 16 лютого наші «халабуди» перенесуть на ринок «Троїцький», – розповідають «Телеграфу» продавці. – Це через те, що скоро відкривається торговельний комплекс навпроти. Коли три роки тому його починали будувати, то нас обіцяли взяти до себе, але, певно, там свої квіткарі стоятимуть. Нас тут 15 чоловік працює, деякі 25 років поспіль – всім зручно – і нам, і покупцям. Ми розуміємо, що переселення не уникнути, але ж не в такі морози! У суботу, наприклад, знову обіцяють 20 градусів. Квіти просто померзнуть, а за них гроші сплачено. А навіси для квітів адміністрація ринку обіцяє почати будувати не раніше, ніж через три місяці.  Ми зверталися до міськвиконкому з проханням зачекати з переселенням до середини березня, доки повітря не потеплішає. Відповіді не дочекалися – лише дядько якийсь приходив і казав, щоб ми плівку з наметів познімали, а він каркаси перевозитиме», – посміхнулися наостанок квіткарі.
Новий торговельний комплекс, як повідомив начальник управління архітектури міськвиконкому Віктор Труш, на який бідкаються квіткарі, зводить фірма «МіС».
Розмістити «біженців» планують безпосередньо вздовж паркану центрального входу на ринок «Троїцький». «Квіткарів з їхніми тимчасовими навісами ринок може прийняти вже зараз, – каже директор «Троїцького» Валентина Душа. – А час, три місяці чи півтора, потрібен для того, щоб узгодити встановлення постійних навісів. Раніше будувати їх ми не почнемо – не хочемо бути оштрафованими».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх