ТРК «Європа» шумить в межах норми

9.02.2007, 12:02 Переглядів: 1 814
Два тижні тому до міської СЕС надійшла скарга від жителів будинку, який стоїть поруч з торгово-розважальним комплексом «Європа» на шум від тамтешньої дискотеки.
За словами головного санітарного лікаря Кременчука Віктора Акимова, спеціалісти відділення комунальної гігієни з 22.00 до півночі проводили виміри рівнів шуму, які показали що порушень санітарних норм немає.
Разом з тим санлікар повідомив, що на вулиці Леніна, поруч з ТРК «Європа» рівень вуличного шуму вночі перевищує норму, однак він зазначив, що це не залежить від розважального закладу.

Два тижні тому до міської СЕС надійшла скарга від жителів будинку, який стоїть поруч з торгово-розважальним комплексом «Європа» на шум від тамтешньої дискотеки. За словами головного санітарного лікаря Кременчука Віктора Акимова, спеціалісти відділення комунальної гігієни з 22.00 до півночі проводили виміри рівнів шуму, які показали що порушень санітарних норм немає. Разом з тим санлікар повідомив, що на вулиці Леніна, поруч з ТРК «Європа» рівень вуличного шуму вночі перевищує норму, однак він зазначив, що це не залежить від розважального закладу. Але пан Акимов заявив, що поруч з ТРК «Європа» вночі діє стоянка автівок, що порушує правила дорожнього руху.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх