Міські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 19-річної студентки, труп якої виявили вчора в багатоповерхівці по вул. Олега Кошового

7.02.2007, 17:02 Переглядів: 1 949
Вчора в одній з осель по вулиці Олега Кошового було виявлено труп 19-річної студентки одного з Київських вузів. Як повідомили в міліції, жінка лежала оголеною у ванній кімнаті з ознаками насильницької смерті. «У неї була різана рана живота»,- каже начальник міської міліції Василь Овчаренко.
За його словами цілу добу без сну правоохоронці розслідували цю справу і сьогодні після обіду затримали підозрюваного у вбивстві.

Вчора в одній з осель по вулиці Олега Кошового було виявлено труп 19-річної студентки одного з Київських вузів. Як повідомили в міліції, жінка лежала оголеною у ванній кімнаті з ознаками насильницької смерті. «У неї була різана рана живота»,- каже начальник міської міліції Василь Овчаренко. За його словами цілу добу без сну правоохоронці розслідували цю справу і сьогодні після обіду затримали підозрюваного у вбивстві. Це кременчужанин, який після затримання у скоєному зізнався, але не зміг пояснити мотиви злочину. «Каже, що щось на нього найшло. Він з початку в подушку ножем тикав, а потім і в жінку. Він вбивши жінку, завернув тіло у червону ковдру, зняв золоті речі і забрав мобільнік. Згодом золото здав у ломбард. Погулявши містом повернувся до оселі і переніс тіло у ванну кімнату. Забрав одяг жінки та викинув його на смітник»,- каже пан Овчаренко. Про подальший перебіг слідства правоохоронці обіцяли інформувати пресу додатково.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх