Люди мерзнуть на роботі

4.11.2006, 14:11 Переглядів: 1 567
Після того, як на вулиці похолоднішало, деякі підприємства міста почали порушувати температурні режими, і в приміщеннях стало холодно. Про це "Телеграфу" розповіли працівники санстанції. "Ми були в адміністративному приміщенні заводу "АвтоКрАЗ" та підприємстві "Техносервіс", що у Крюкові. Замірів не робили, тому більш детальна інформація буде наприкінці тижня,  – каже завідувач відділу гігієни праці Сергій Кузьменко.

Після того, як на вулиці похолоднішало, деякі підприємства міста почали порушувати температурні режими, і в приміщеннях стало холодно. Про це 'Телеграфу' розповіли працівники санстанції. 'Ми були в адміністративному приміщенні заводу 'АвтоКрАЗ' та підприємстві 'Техносервіс', що у Крюкові. Замірів не робили, тому більш детальна інформація буде наприкінці тижня,  – каже завідувач відділу гігієни праці Сергій Кузьменко. – Однак можу сказати, що по  'Техносервісу' важка ситуація: котельня не працює, на її ремонт підприємство немає коштів. Якщо ситуацію не виправлять, ми їх закриємо'.
Не жарко і працівникам  'автокразівського' адмінкорпусу – працювати доводиться у куртках та светрах. 'Ми одягаємо куртки та теплі светри, бо в приміщенні холодно, – розповідає працівниця адміністративного корпусу заводу Олена. – На початку опалювального сезону, коли дали тепло, було нормально. А потім на вулиці потеплішало, опалення вимкнули, у приміщенні стало зовсім холодно. У мене через це навіть нежить з’явилась. Зараз знову дали опалення, але все одно сидіти тут холоднувато', – каже жінка. У санстанції не виключають, що проблеми з опаленням можуть виникнути і в інших підприємствах міста. Тому незабаром на них чекають перевірки.

Ірина Никифоренко



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх