Бізнес можна буде оформити не виходячи з дому

4.11.2006, 14:11 Переглядів: 1 476

У місті введуть нову систему видачі дозволів на господарську діяльність. Щоб оформити свій бізнес, буде достатньо заповнити кілька папірців і відправити їх поштою..

Нещодавно змінились правила оформлення дозволів у сфері господарської діяльності. Як розповіла заступник начальника управління розвитку підприємництва, торгівлі та соцзахисту населення Ніна Клюшніченко, у повну силу вступив Закон про дозвільну систему: 'Суб’єкт підприємницької діяльності відтепер має право не здавати всі документи в єдиному офісі, а надсилати до відповідних служб декларації'. Як каже пані Клюшніченко, кожне відомство має розробити свою форму цього документа. 'Людина може заповнити її вдома, віднести до єдиного офісу, або взагалі відправити поштою'. Тобто, якщо, наприклад,  ви хочете встановити кіоск, вам не обов'язково бігати за підписами по усіх відділах міськвиконкому. Достатньо буде зайти в єдиний офіс, що працюватиме двічі на тиждень, взяти бланки декларацій, або знайти потрібні форми в Інтернеті. Якщо у вас виникнуть запитання щодо заповнення, консультації можна буде отримати знову ж таки в єдиному офісі. Документи ви надсилаєте поштою. У тому разі, коли все вийшло з першого разу,  більше морочитись із папірцями не доведеться. 'Це значно зекономить час і працівникам відділів, і тим, хто оформлює документи', – каже Ніна Клюшніченко. Втім, потрібну форму зробили лише у декількох міністерствах, тому тим, хто бажає якомога швидше скористатись зручностями нової системи, доведеться зачекати. Коли вона почне діяти у нашому місті, поки що невідомо, бо служби та єдиний офіс до такого формату роботи ще не готові.

Увага!
23 листопада, о 10.00, у приміщенні міськвиконкому (велика зала) відбудеться семінар для підприємців. Будуть розглядатись такі питання: про дозвільну систему у сфері господарської діяльності; про деклараційний метод роботи; про єдиний податок. Семінар проведуть київські фахівці.

 



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/11/04/3654.html -->
 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх