Землю під будівництво поки що не надаватимуть

29.06.2006, 17:06 Переглядів: 1 618
На три місяці міські депутати відмовилися надавати землю під нове будівництво. Таке рішення 22 червня ухвалено на сесії міськради.
“Це рішення не стосуватиметься павільйонів чи кіосків. Це стосується капітальної забудови”,- зазначив депутат Олександр Урін.

На три місяці міські депутати відмовилися надавати землю під нове будівництво. Таке рішення 22 червня ухвалено на сесії міськради.
“Це рішення не стосуватиметься павільйонів чи кіосків. Це стосується капітальної забудови”,- зазначив депутат Олександр Урін. За його словами, мораторій діятиме поки не буде створено нового генерального плану забудови міста.
Голова земельної комісії міськради Віталій Надоша, прохаючи депутатів затвердити мораторій, заявив, що депутати безперервно виділяють землю на сесіях, а проектанти через це не можуть зробити генплан. До речі, під час сесії відсутність нового генплану зумовило коректування деяких рішень. Так, с початку депутати майже вирішили надати землі під нове будівництво, але віце-мер Сергій Бутко заявив, що в перспективі на цих землях буде збудовано новий міст. “Звичайно, яке там може бути будівництво?”,- вирішили депутати та відмовили деяким забудовникам. Міський голова Микола Глухов за непродуманість у подібних рішеннях вліпив догану архітектурі та самому пану Бутку, який курирує будівельну галузь.
Підтримати мораторій своїх колег попрохав депутат Денис Терещенко, який під час минулого скликання разом з комісією по будівництву та транспорту прохав депутатів ввести мораторій на припинення будівництва в місті АЗС.
З ним не погодився депутат Микола Черниш, який заявив, що є старий план і в нього треба вносити корективи. Проти мораторію виступив і депутат Щобак.
Однак рішення було ухвалено.
За офіційною ж інформацією, вже наприкінці наступного місяця депутатам мають продемонструвати модель генплану забудови міста.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх