Крісло під головою облради і досі хитається

22.06.2006, 18:06 Переглядів: 1 304
Депутат Полтавської облради, член фракції Партії регіонів Олександр Коваль у суді намагається заперечити законність обрання голови облради Володимира Марченка.
Про це репортеру “Телеграфа” заявив сам Олександр Коваль. За його словами, нові вибори голови облради 24 травня, як і попередні - 28 квітня, коли вперше головою облради був обраний Володимир Марченко, пройшли незаконно. "Під час обрання Марченка вдруге, знову був порушений регламент.

Депутат Полтавської облради, член фракції Партії регіонів Олександр Коваль у суді намагається заперечити законність обрання голови облради Володимира Марченка.
Про це репортеру “Телеграфа” заявив сам Олександр Коваль. За його словами, нові вибори голови облради 24 травня, як і попередні - 28 квітня, коли вперше головою облради був обраний Володимир Марченко, пройшли незаконно. 'Під час обрання Марченка вдруге, знову був порушений регламент. Депутати від більшості підтягли регламент під рішення свого питання - обрання голови облради. Та й крім того, за відставку Марченка, як вимагає регламент, не проголосували 2/3 депкорпусу',- сказав Олександр Коваль.
За його словами, інтереси полтавського краю повинні бути вище партінтересів, і депутат сподівається, що головою облради буде обрано Олександра Удовіченка (керівник фракції Партії регіонів в облраді).
Нагадаємо, Київський районний суд Полтави раніше скасував рішення першої сесії Полтавської облради про обрання Володимира  Марченко (фракція БЮТ) головою Полтавської обласної ради. Після цього Марченко заявляв, що планує заперечувати рішення суду в Апеляційному суді, однак 24 травня зранку подав у відставку.
У той же день на сесії облради Марченка повторно обрали головою облради.
У Полтавській облраді 90 депутатів. Депутатську більшість складають 59 депутатів від БЮТ, НСНУ, СПУ.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх