Водоканал відключає боржників

15.06.2006, 20:06 Переглядів: 1 416
Своїм нещодавно винайденим пристроєм для відключення боржників міськводоканал запломбував каналізацію вже в п’ятнадцяти квартирах. За словами заступниці генерального директора КП „Кременчукводоканал” Лариси Плахотник, суми боргу цих людей різні, є 800 грн. а є й 3600 грн. Щоденно бригада водоканалу працює в різних районах міста, попередньо розмістивши об’яви на під’їздах.

Своїм нещодавно винайденим пристроєм для відключення боржників міськводоканал запломбував каналізацію вже в п’ятнадцяти квартирах. За словами заступниці генерального директора КП „Кременчукводоканал” Лариси Плахотник, суми боргу цих людей різні, є 800 грн. а є й 3600 грн. Щоденно бригада водоканалу працює в різних районах міста, попередньо розмістивши об’яви на під’їздах. Лариса Плахотник пояснила, що людей зарані попереджають письмово про відключення, і якщо вони не реагують – пломбують каналізацію, не входячи в квартиру.
Вона також каже, що підприємство для роботи з боржниками направило київським юристам документи 3000 власників кременчуцьких квартир, борг яких більше 300 грн.
Троє з власників відключених квартир уже заплатили, але відновлено водовідведення лише одному. Як пояснили на водоканалі, на підприємстві працює єдина бригада з відключення. Вона не має можливості виїздити поза за графіком.
Лариса Плахотник стверджує, що поки що ніхто нікого не затопив. Їй розповідали, що відключені мешканці, замість унітаза використовують пакетики.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх