Відпочинок для обдарованих та пільговиків

8.06.2006, 16:06 Переглядів: 1 837
Путівки до табору „Зоряний” даватимуть дітям пільгових категорій. Таке рішення ухвалив виконком міськради минулого тижня. Якщо сукупний дохід сім’ї не перевищує межі малозабезпеченості, то батьки сплатять за перебування дитини в таборі 20% від вартості путівки. Про це повідомила заступник завідувача міського відділу сім’ї та молоді Ольга Усанова.

Путівки до табору „Зоряний” даватимуть дітям пільгових категорій. Таке рішення ухвалив виконком міськради минулого тижня. Якщо сукупний дохід сім’ї не перевищує межі малозабезпеченості, то батьки сплатять за перебування дитини в таборі 20% від вартості путівки. Про це повідомила заступник завідувача міського відділу сім’ї та молоді Ольга Усанова. Загалом путівка коштує 880 гривень. Щодо межі малозабезпеченості, то в управлінні соціального захисту населення пояснили, що державна допомога призначається, якщо середній дохід дорослого в родині не перевищує 110 гривень, а дитини – 170,5 гривні.
30% від вартості путівки до „Зоряного” мусять сплатити батьки обдарованих дітей (переможців олімпіад, не нижче районного рівня, дипломантів та переможців різноманітних конкурсів та фестивалів) незалежно від доходів сім’ї. Звернутися по путівку можна до відділу сім’ї та молоді, тел. 36167.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх