Чи працюватимуть улітку позашкільні заклади Кременчука, вирішуватиме їх адміністрація

19.05.2022, 13:29 Переглядів: 1 930

 Наразі школам естетичного виховання, спортшколам та іншим позашкільним закладам освіти рекомендовано перейти на змішану форму навчання

З понеділка, 16 травня, заклади позашкільної освіти (спортивні, музичні, художні школи, гуртки, дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання тощо) перейшли на змішану форму навчання. Про це «Кременчуцькому Телеграфу» повідомила віцемер з гуманітарних питань Ольга Усанова. 

- За погодженням з військовою адміністрацією закладам позашкільної освіти Кременчука рекомендовано перейти на змішану форму навчання, тобто дистанційну та очну, - сказала Ольга Усанова.

За її словами, частина гуртків уже поновили заняття. У інших закладах адміністрація вирішує попит дітей на відвідування занять в очній формі.

Питання роботи позашкільних закладів улітку поки що не вирішене. Знову ж таки, попит на відвідування гуртків та секцій вирішуватиме їх адміністрація. Також все залежатиме від оперативної обстановки у місті.

Нагадаємо, від початку вторгнення росії в Україну всі позашкільні заклади освіти разом зі школами, коледжами та іншими навчальними закладами повністю перейшли на «дистанційку». Частина гуртків, клубів за місцем проживання не працювали взагалі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх