Будинок повністю знищений: до Запоріжжя дісталися евакуйовані мешканці Маріуполя

2.05.2022, 10:30 Переглядів: 2 612

 

Журналіст з Кременчука опитав маріупольців, яким вдалося втрятуватися

До Запоріжжя евакуювали частину мешканців Маріуполя. Як людям вдалося виїхати розпитав журналіст з Кременчука Тарас Деркач. 

- Наталія вирвалася з Маріуполя! За допомоги волонтерів виїхала разом з мамою Діною Іванівною. Будинок Наталії повністю знищений.. З мамою прожила в підвалі у сина. Загиблих сусідів ховали у дворі. З 30 квітня на волонтерській автівці через рашистські блокпости добиралася з Маріуполя на вільну українську територію. Пережила пекло, добралася, доїхала, а далі до сестри в Рівне, - повідомив журналіст Центрального Громадського телебачення Тарас Деркач, який чекає на евакуйованих з Маріуполя та Азовсталі. 

- Микола Осадчук сьогодні очікує з Азовсталі свою маму, тата та сестру з шестимісячним немовлям. Їх вдалося вивезти з підземель на території заводу. Микола втратив з рідними зв'язок 2 березня і лише 29 квітня дізнався, що вони живі. Своїх рідних, які два місяці перебували в підземеллях Азовсталі, він впізнав на відео з автобуса, який вивозить людей. Чоловік не втримує сльози і щохвилини запитує, коли ж мама, тато та сестра з племінником будуть на українському евакопункті. Перших витягнутих з пекла Азовсталі українців вже везуть на підконтрольну Україні територію, - додав журналіст. 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Тарас Деркач
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх