У Кременчуцькому районі ситуація спокійна, втім підпали сухої рослинності не припиняються

10.04.2022, 12:56 Переглядів: 1 238

 

Про ситуацію у районі за минулу добу розповів очільник Кременчуцької РВА

Начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік повідомив, що минула доба у районі пройшла без надзвичайних подій. Ворожих військ на кордонах Полтавської області немає, випадків мародерства не було, диверсійно-розвідувальних груп ворога не виявлено.

Нажаль, на території району не припиняються випадки підпалів сухої рослинності. Протягом минулої доби ДСНС зафіксували 6 підпалів.

За словами Олега Лєдніка, такі дії несвідомих громадян додають роботи оперативним службам та призводять до витрачання ресурсів ДСНС у період воєнного стану.

Варто нагадати, що за випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із рослинністю громадяни притягуються до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у розмірі – від 3060 грн до 6120 грн. У деяких випадках таке правопорушення може розглядатись, як кримінальне.

За словами Олега Лєдніка, у Кременчуцькому районі щодоби виявляють від двох до чотирьох випадків керування автівкою у нетверезому стані.

Патрульна поліція щодо п’яниць за кермом складає адмінпротокол по ст.130 КУАП, а їх автівки вилучає. В період воєнного стану автомобілі таких правопорушників можуть бути направлені на потреби ЗСУ.

А от випадків домашнього насильства напідпитку за минулу добу в Кременчуцькому районі не зафіксовано.

- У разі збільшення правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкогольними напоями ми будемо вимушені ввести додаткові обмеження на їх продаж, - застеріг Олег Лєднік.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх