У Маріуполі посилено працюють мобільні крематорії - окупанти спалюють в них загиблих містян

9.04.2022, 15:42 Переглядів: 2 234

 

Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова

У Маріуполі посилено працюють мобільні крематорії, які окупаційні війська РФ використовують для зачистки слідів своїх злочинів, повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

- У Маріуполі посилено працюють мобільні крематорії. Окупанти продовжують зачищати вулиці від тіл загиблих. Вже майже проведена зачистка в Лівобережному районі, районах приватної забудови «Парковий» і «Новоселівка», центральних вулиць, - повідомила Денісова на своїй сторінці в Telegram.

Згідно з інформацією, якою володіє омбудсмен, російські військові розмістили крематорій в промисловій зоні складів на Володарському шосе в районі торговельного центру «Метро». Для зберігання тіл окупанти використовують великі холодильники промислових складів.

Нагадаємо, що 6 квітня мер міста Вадим Бойченко повідомив, що окупанти спалюють вбитих жителів Маріуполя у мобільних крематоріях.

За його словами, збирають та спалюють тіла замордованих та вбитих в результаті російського вторгнення маріупольців місцеві колаборанти та терористи так званої «ДНР». Координує роботу цих груп беспосередньо самопроголошений мер-колабораціоніст Костянтин Іващенко. На думку Бойченка, саме через роботу мобільних крематоріїв РФ досі не дала згоди на те, щоб Туреччина долучилася до повної евакуації Маріуполя.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх