На Харківщину перекинули російських військових із Бєлгородської області

9.04.2022, 20:15 Переглядів: 2 111

 По території Харківської області ворог здійснює радіоелектронне придушення мереж стільникового зв’язку, - Генштаб ЗСУ.

 

Окупанти продовжують здійснювати часткове блокування Харкова. З метою нарощування угруповання військ з Бєлгородської області у район Шевченкового Харківської області переміщено до двох батальйонних тактичних груп противника. Про це йдеться в оперативній інформації Генштабу станом на 18.00 9 квітня.

За даними Генштабу, з метою прихованого пересування окупаційних підрозділів по території Харківщини ворог здійснює радіоелектронне придушення мереж стільникового зв’язку. 

У той же час основні зусилля окупант зосереджує на захопленні Маріуполя та наступі в районі міста Ізюм. 

На Донецькому напрямку ворог продовжує штурмові дії. Основні зусилля окупантів зосереджені на взятті під контроль населених пунктів Рубіжне, Попасна та Новобахмутівка. Разом з тим, загарбники продовжують завдавати авіаційних ударів по населених пунктах Вугледар і Новоселівка Друга. Намагаються відновити наступ в районах Новотошківського, Степного і Мар’їнки.

На Південнобузькому напрямку окупанти не полишають спроб утримати позиції та рубежі на адміністративному кордоні Херсонської області. Українські захисники та захисниці тримають оборону і поступово відтісняють ворожі війська на окремих напрямках.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін у складі та положенні військ противника не зафіксовано.

Також ворог продовжує завдавати ракетних ударів по цивільних об’єктах на всій території України. «Залишається високою ймовірність залучення противником диверсійно-розвідувальних груп для здійснення диверсій на об’єктах транспортної інфраструктури» , - зазначили у Генштабі.

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх