З польського Любліна до Кременчука доставили 10 тонн гуманітарної допомоги

8.04.2022, 01:32 Переглядів: 1 397

 

Дякуємо за допомогу нашим польським друзям

До Кременчука з польського Любліна надійшла гуманітарна допомога, про це Телеграфу розповів кременчужанин Артем Ряса, який зараз допомагає землякам з Польщі.

- Місяць тому я звернувся до пані Анною Домровською з фундації «Homo Faber», потім разом з пані Евеліною Грабань під патронатом пана Кшиштофа Становького почали вивчати можливість гуманітарної допомоги Кременчуку. Ці люди є героями люблінського гуманітарного фронту помочі Україні.

Після офіційного листа мера Кременчука Віталія Малецького до президента Любліну Кшиштофа Жука, пан президент та уряд міста знайшов резерви і передали 10 тонн(!) гуманітарної помочі.

 
З кременчуцької сторони поміч прийняв Інститут розвитку Кременчука. Пан Андрей Мельник опікувався цим питанням.
Мене переповнюють емоції радості і вдячності. І кричати ці слова. Хочеться щиро подякувати польським друзям та моєму першому місцю роботи Konsulat Generalny Ukrainy w Lublinie та особисто консулу Artem V Valakh та пану Igor Ius за сприяння. Також дякую Віталій Литвин, Ігор Процько. Я щиро радий, що мої знання та зв’язки з Любліном допомогли місту.
Місто Люблін має міста побратими, але все-таки знайшли можливість допомогти і нам. Бо як я і казав «друзі пізнаются у біді та радості». Польща, Люблін, народ Польщі дякую, - розповів кременчужанин Артем Ряса. 

Зауважимо, що великий пункт прийому гуманітарної допомоги розвернули за підтримки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх