У Кременчуцькому районі сплеск домашнього насильства, пов’язаного з вживанням алкоголю

8.04.2022, 10:31 Переглядів: 9 226

 

Очільник Кременчуцької РВА розповів про громадський порядок у районі за минулу добу

Начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік повідомив, що за минулу добу зафіксовано 18 викликів поліції через випадки домашнього насильства, пов’язаного із вживанням алкогольних напоїв. Це навіть більше, ніж було одразу після дозволу на продаж алкоголю – тоді максимальна кількість таких правопорушень сягала 14 випадків на добу.

А от п’яних водіїв за кермом за минулу добу не виявлено. Можливо, любителі керувати автівкою у нетверезому стані нарешті зрозуміли, що наразі окрім великого штрафу можна ще й залишитись без автівки. Адже в період воєнного стану автомобілі таких правопорушників можуть вилучатись та направлятись на потреби ЗСУ.

Одне з адміністративних порушень, скоєних у нетверезому стані, пов’язано з порушенням комендантської години. Двох молодиків затримала поліція та склала на них адмінпротокол за ч. 2 ст. 188 КУпАП.

- Я звертаюсь до усіх любителів випити усвідомити ситуацію в країні та припинити чинити правопорушення. Якщо кількість таких випадків не зменшиться – ми розглянемо ситуацію на засіданні штабу оборони району та приймемо додаткові обмеження щодо продажу алкогольних напоїв, - заявив Олег Лєднік.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх