Мер Малецький назвав Кременчук «мостом між війною та миром, яким їдуть біженці»

7.03.2022, 13:31 Переглядів: 1 674

 
За попередню добу за допомогою до нашого міста звернулося 527 людей, а за весь час повномасштабної війни – 6073 переселенці

Міський голова Віталій Малецький під час свого звернення до містян назвав Кременчук «мостом між війною та миром, яким їдуть біженці, мостом у майбутнє». Щодня наше місто приймає вимушених переселенців. За офіційними даними, за попередню добу за допомогою звернулося 527 людей, а за весь час повномасштабної війни – 6073 переселенці. Крім того, сотні і тисячі людей знайшли прихисток у квартирах знайомих і друзів. Зараз у Кременчуці підключили до роботи психологів, які допоможуть переселенцям подолати наслідки тих подій, учасниками яких вони стали.

Щодня кременчужани діляться чим можуть і передають допомогу для біженців та наших захисників, а також формують логістичні колони, які заходять у Київ та Харків по тих каналах, про які навіть не здогадується ворог.

Нам продовжують допомагати наші європейські друзі. Так, вчора Кременчуцький військовий шпиталь отримав гуманітарний вантаж від польського міста Турек.

- Від імені всіх кременчужан хочу щиро подякувати всім службам і підприємствам, які забезпечують життєдіяльність міста. Добре, що у Кременчуці будинки забезпечені теплом, водою, електрикою. Працюють підприємства та громадський транспорт. Закликаю всіх до згуртованості і обережності. Дотримуйтеся введених обмежень, не виходьте на вулиці без потреби, - звернувся мер до кременчужан.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх