У Кременчуці підвальні приміщення будинків мають перетворитися на укриття для їх жителів

16.02.2022, 10:32 Переглядів: 4 725 Коментарів: 5

 

Таке завдання поставлено керуючим кампаніям та ОСББ на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Засідання комісії з питань ТЕБ і НС відбулося сьогодні, 16 лютого, під головуванням першого заступника міського голови Володимира Пелипенка. На ньому розглянули питання щодо здійснення заходів щодо приведення у готовність для укриття населення в підвальних приміщеннях багатоквартирних житлових будинків, які мають до кінця місяця перетворитися на найпростіші укриття за місцем проживання людей.

Комісія зобов’язала керуючи компанії, ОСББ, підприємства, де досі не обладнані укриття, привести у належний санітарний стан підвальні приміщення багатоквартирних житлових будинків та інших будинків, де вони є.  А саме, до 28 лютого усі підвальні приміщення мають бути очищені від сміття, перевірено їх освітлення та водопостачання, відремонтовано вхідні двері до цих приміщень та забезпечено вільний доступ до них мешканців житлових будинків.

- На сьогоднішній день представники районних адміністрацій перевірили усі підвальні приміщення багатоквартирних будинків та визначили об’єми робіт для керуючих кампаній і ОСББ. Управління житлово-комунального господарства візьме ці питання під свій контроль та надасть допомогу керуючим кампаніям у вивозі сміття. Сподіваюсь, що усі керівники розуміють серйозність ситуації та важливість своєчасного виконання цього завдання, - пояснив нашому виданню начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кременчуцької міської ради Ігор Чудаков.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

735
16 лютого 2022 11:27

Звичайно, аж кинулися. На початку зими зателефонував до ЖРБС і поскаржився, що у підвалі випало вікно з рамою (можливо хтось вибив, але рама вікна вже часктово згнила від часу). Досі ніхто нічого не зробив. І, я так розумію, не збирається робити.


17 0
1 031
16 лютого 2022 11:36

В нашем доме нет подвала (только ж/б лоткти с комуникациями).


4 0
1 457
16 лютого 2022 11:53

правильно,что бы в подвале сразу и похоронило под обломками доба- меньше работы будет потом тем,кто выжил.


20 6
208
16 лютого 2022 12:54

Правильно, от 5 до 10 этажей сложатся и засыпят обломками подвал. Таки да.  План по уменьшения населения Украины перевыполним.


17 3
222
16 лютого 2022 13:56

Цитата: mefisto

Правильно, от 5 до 10 этажей сложатся и засыпят обломками подвал. Таки да.  План по уменьшения населения Украины перевыполним.

А ведь реально: дома в основном старые - побегут в них и не выживут.
"Последняя обитель обманутых", а не подвалы защиты и спасения.
Разве они оборудованы так, как мы учили ещё на ГО в так ненавистном сейчас Союзе? Современным детям не рассказывают, как должно быть всё оборудовано. Показать нечего даже.


17 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх