«Кремінь» у меншості зазнав розгромної поразки від «Металіста»

11.10.2021, 20:50 Переглядів: 5 063 Коментарів: 1

 

Четверо кременчужан вирушили до Харкова, щоб підтримати команду

Сьогодні, 11 жовтня, кременчуцька футбольна команда зазнала розгромної поразки у Харкові. «Кремінь» у меншості програв «Металісту» з рахунком - 0:4. 

У Харкові кременчуцьку команду підтримали четверо відданих вболівальників.

«Металіст» - «Кремінь» - 4:0

Голи: Пейшоту 50, 69 (пен), Ріаскос 73, Банада 76

«Металіст» (Харків): Рибка, Романюк (Шамич, 79), Мизюк, Порох, Горбунов, Демченко (Ралюченко, 56), Танковський (Поступаленко, 70), Харріс, Підлепенець (Ріаскос, 46), Танчик (Банада, 70), Пейшото (к). Запасні: Бубенцов, Фомін, Білий. Головний тренер: Олександр Кучер

«Кремінь» (Кременчук): Мирний, Белоусов (Товкач, 89), Головко, Курелєх (к), Бичков, В.Сидоренко, Сейтхалілов (Орел, 21), Кошман (Алізаде, 74), Мурашов (Галоян, 77), Бойко, Навроцький (Авер'янов, 71). Запасні: Єрмолов, Молько, Білоус, Орел, Авер'янов. Головний тренер: Ігор Столовицький

Попередження: Головко, 47; Мурашов, 58; Бичков, 70

Видалення: Головко, 68 (повторне попередження)


«Кременю» важко на рівних змагатися з «Металістом»: Ігор Столовицький

- У першому таймі хлопці виконали все те, про що ми домовлялися на установці, грали компактно. Попереду нічого не створювали, але, за великим рахунком, нам важко на рівних змагатися з «Металістом», тим більше на його полі. Завдання було - не пропускати швидкі атаки, великими силами самим в атаку не йти. Ми домовлялися, що ззаду всі зони повинні бути закриті. Розуміли, що у суперника в наявності є швидкі футболісти, але, в принципі, в першому таймі ми вистояли, а в другому перший м'яч пропустили... Не знаю, знову нам прилітає... Але ключовим, напевно, став другий гол. Видалення, пенальті, і в меншості нам було вже дуже важко вести оборону. Про атаку, зрозуміло, вже ніхто й не думав.

- Не дивлячись на результат, «Кремінь» рухається вперед. Емблема нова, команда. Завдання - залишитися в Першій лізі? Ви це плануєте?
- Звісно. А навіщо ми тоді граємо? Просто ніхто не розуміє, що на сьогодні в команді багато молодих футболістів. До того ж всі матчі на виїзді ми граємо на траві, а тренуємося завжди на синтетиці.

- Це стара біда. Може, ви це зміните?
- Якби це від мене залежало, я б уже давно це все поміняв. Але як я можу це зробити? Можу продати квартиру, машину - все одно не вистачить, напевно. Тому ось велика проблема. Начебто щось і намагаємося зробити, хлопців налаштовуємо, але зовсім інші групи м'язів працюють - що тут незрозумілого? Тим більше сьогодні поливали поле, а для наших футболістів це важко. Я не виправдовуюсь, я хлопцям тільки спасибі сказав. Вони зробили те, що могли, за великим рахунком. Тому, що маємо, то маємо.

- У попередньому турі важку травму отримав ваш півзахисник Панчишин, сьогодні знову в першому таймі травма. Це якась чорна смуга?
- Панчишин вибув надовго, тому що у нього там і хрестоподібна зв'язка зачеплена, і меніск... Потрібна операція. Що стосується сьогоднішньої травми, то доктор зашив, там розсічення велике у Сейтхалілова. Тому в опорній зоні у нас є проблеми. Панчишин випав, Сейтхалілов, схоже, випаде, Головко випав, а у нас зараз з «Оболонню» гра. Що робити, дамо шанс іншим футболістам...

Лівий захисник «Металіста» Сергій Горбунов поділився емоціями від матчу з «Кременем» (4:0), в якому він оформив асистентський дубль.

- Сергію, чому вийшли такі різні тайми?
- Ми намагалися забити швидкий гол в першому таймі, але у нас це не вийшло. У другому таймі додали, забили. Треба було йти вперед, що ми й зробили.

- На твій погляд, в таких матчах ключовий саме перший гол?
- Думаю так.

- Перший м'яч був забитий з твоєї передачі, а пізніше ти відзначився ще одним асистом. Грав цілеспрямовано?
- Моя справа - віддавати м'яч нападникам, їх справа - забивати. Так і вийшло.

- Все це, безумовно, відпрацьовується?
- Так.

- У першому таймі було багато моментів, але м'яч вперто не йшов у ворота...
- Так, ми били-били, але у ворота не влучали. Щоб забити, треба влучати в ворота. Будемо додавати.

- Коли забили перший м'яч, а гра, як ти сказав, йшла до гола, стало зрозуміло, що тепер-то голи підуть один за іншим?
- Та ні, ми і так завжди граємо на перемогу. 3:0, 4:0 - ми завжди йдемо вперед, щоб більше забити.

- Тобто розслабленості вже немає?
- Ні.

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер: 

- Вийшла цікава гра, створювали моменти. У першому таймі була слабка реалізація, але в другому все пішло набагато краще - забили чотири м'ячі. Хоча могли, в принципі, зробити це і в першому таймі. А так все по грі - був контроль, ми створювали моменти й забили достатньо.

- Пейшото крок за кроком наближається до перемоги в перегонах бомбардирів. Чи заплановані якісь преміальні, якщо він таки цього досягне? Ну або якщо забиває по два, як сьогодні.
- Я не знаю, чи у нього в контракті заплановані преміальні, або ні. Головне, щоб він забивав, а команда перемагала. Звичайно, я радий, що у нас є нападник, який забиває майже в кожній грі. Це добре, і головне, щоб він і далі продовжував в тому ж дусі.

- Ще одне питання по Пейшото. Сьогодні він вийшов з капітанською пов'язкою. Можете це прокоментувати?
- Що тут коментувати... Федоріва і Фоміна немає, тому вибрали Пейшото. Він лідер, веде команду за собою, забиває, тому чому б ні?

- Після нічийного результату з «Поліссям» було 5:0 з «Кривбасом», після нічиї з «Гірником-Спорт» - 4:0 сьогодні. У чому секрет такої метаморфози?
- Скажімо так, з «Гірником-Спорт», напевно, була у першу чергу розслабленість. Хлопці, мабуть, були надто самовпевненими. Після тієї гри ми переговорили з ними, пояснили, що не маємо права так грати, виходити на поле розслабленими й самовпевненими. Треба завжди максимально налаштовуватися і готуватися до гри. Ми переговорили, і все вийшло. Сьогодні на полі була інша команда в порівнянні з минулим матчем.

- Сьогодні в першому таймі ви використовували Харріса на позиції під нападником, але в другому повернули його на рідну позицію лівого вінгера. Чи можна очікувати появи Кадіма в ролі класичної «десятки» в майбутньому?
- Чому б ні? Він добре виглядав на цій позиції, просто в другому таймі ми змістили Кадіма на фланг і пробували піднападником Брайана. А так Харріс добре виглядав, відмінно зіграв. В середині він виконував все, що від нього вимагалося.

- Питання з приводу Балулі. Коли його можна чекати на полі?
- Фарес застудився, у нього ще є температура. Лікується.

Наступний матч «Кремінь» зіграє з «Оболонню». Домашній матч «синьо-білих» проти киян відбудеться у столиці. За нашою інформацією телеканал Футбол прохав перенести матч на більш пізній час, проте через невідповідність освітлення гру перенесли до Києва. «Телеграф» звернувся за коментарем до директора клубу, проте там не прокоментували причини переносу матчу. Гра відбудеться 15 жовтня о 17.30. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Ігор Костогриз, Металіст
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

187
12 жовтня 2021 21:35

Ох и металюга


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх