«Ні роги, ні копита, ні хвіст не виросли»: лікар-інфекціоніст в instagram розповів про щеплення від COVID-19

1.03.2021, 08:29 Переглядів: 3 680 Коментарів: 7

 

Лікар з Полтавщини добре себе почуває та планує як разом з донечкою святкуватиме її День народження

Першою людиною на Полтавщині, яка робила щеплення від COVID-19, став 26-річний полтавець Роман Пономаренко. Він лікар–інфекціоніст Полтавської обласної інфекційної лікарні. Від початку пандемії працює у стаціонарі з хворими на ковід й не вагався на щеплення.



- Я вирішив вакцинуватися, адже я працюю у ковідному госпіталі з хворими на ковід, і не зважаючи на те, що я коронавірусною інфекцією вже перехворів, маю антитіла, але це не значить, що антитіла зберігатимуться постійно. Я перехворів на коронавірусну інфекцію у кінці листопада, у мене було не дуже значне підвищення температури тіла, воно трималося два дні. Весь інший час у мене ще спостерігалася втрата смаку і нюху, ломота в тілі , все дуже швидко минулося, - розповідав лікар. 


Роман Пономаренко активно пропагує вакцинацію і веде блог в інстаграмі. Він кожного дня інформує своїх фоловерів про те, як почувається. Каже, що хоче на власному прикладі заохотити до вакцинації. 



На другий день у лікаря відчувався певний дискомфорт у місці щеплення, проте температури та почервоніння не було. 


- Ні роги, ні копита, ні хвіст у мене не виросли. Самопочуття добре, - розповів лікар Роман Пономаренко у своєму блозі. 


На 4-й день самопочуття також хороше. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

1 658
1 березня 2021 10:48

Время покажет,что там вырастет,а что отпадет,и на что даст осложнения. Такую позорную вакцину могли закупить только наши.


27 5
187
1 березня 2021 11:17

мозг точно не добавился


18 3
1 177
1 березня 2021 11:17

Цитата: hunter

Время покажет,что там вырастет,а что отпадет,и на что даст осложнения. Такую позорную вакцину могли закупить только наши.

Стоимость вакцин рекомендованых ВОЗ - это открытая информация. Стоимость Covishield - квартальная коммерческая тайна.  Даже на оригинальный AstraZeneca указан средний ценник 4 доллара. Covishield закупается через квартальную прокладку. Стоимость Covishield никак не может быть выше AstraZeneca. Она не может быть даже равной стоимости AstraZeneca. Поскольку цена не раскрывается, и есть квартальная прокладка "Рога и копыта", можно предположить что стоимость Covishield это 2 доллара и 2 доллара падает квартальным мразям на карман на ровном месте. Это барыжничество на здоровье граждан или еще нет? 

Вторая сторона вопроса, что бумажкой с уведомлением что вас вакцинировали Covishield вас не примут даже в Польше.

Кваратальные мрази во всех СМИ акцентируют внимание что это AstraZeneca. Но юридически Covishield и AstraZeneca это совершенно разные вакцины. 


21 7
0
1 березня 2021 14:51

Мені дуже цікаво, як визначити єфективність цієї вакцини, якщо нею вакцінують (те що пишуть у ЗМІ), лікарів інфекційних відділень які вже хворіли(із слів тих самих лікарів) та мають (в тому чи іному вигляді) імунітет від коронавірусу.

 

Теза про те що імунітет який дає вакцина більш надійний ніж той що надбано природнім шляшом - м'яко кажучи не маэ жодних доказів. А якщо реально - маніпуляція фактами. Коли кажуть що пысля хвороби імунітет є пів року, то уе не означає що він зникне через 2 роки. Цього ніхто не може знати, бо ще не минуло досить часу щоб це вивчити. Також не відомо як довго зберігається (та взагалі на скільки єфективно в реальності, а не в дослідженнях виробника) імунітет від щеплення.

 

Зараз цим лікарям(які вже зтикались із вірусом), можна святою водою вакцинування робити і "єфективність" буде відсотків 90.

 

Мисліть критично - не відіться на зелену версію "кисельов ТВ"


12 0
767
1 березня 2021 16:14

Да никакой нельзя ширятся! Мрут как мухи, побочки. Да ещё индуским дженериком. А этот тип на видео, если действительно ширанулся, то пусть расскажет года через два. Ну если живой ещё будет. Да вообще думайте сами, с какого перепугу это недогосударство так резко стало печься о здоровье граждан? Раньше им было все равно, а тут.. Значить явно готовят подляну.

8 1
222
1 березня 2021 19:16

ТЪ, если у тех, кто укололся, побочки начнутся, расскажете? Или будете молчать, ведь это невыгодно.


6 0
193
2 березня 2021 09:13

В одной газете читал про Украину - из 60-ти вакцинированых 20 побочных. И еще понравилось высказывание ведущих по одному радио: "...побочные явления не значительные: головные боли, повышение температуры, боль в месте укола...".


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх