«Команда, забивши три м’ячі, перестала грати», - головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький

15.04.2019, 10:21 Переглядів: 2 901 Коментарів: 1

 

Керманич кременчужан відповів на питання журналістів

Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький, після важкого валідольного матчу з «Нікополем», відповів на питання журналістів про те, що трапилося з командою після трьох забитих голів.  



- Команда, забивши три м’ячі, перестала грати так, як ми домовлялися. Команда грала розхлябано. Я зробив дві заміни (Козлова та Масалова поміняли на Локтіонова й Астахова, – ред.), але Локтіонов Роман та Ернест Астахов не увійшли в гру. В наслідок чого ми пропустили перший безглуздий м’яч, коли Задерецький біля штрафного майданчика почав обігравати суперника, що не дозволено. Й другий м’яч: внаслідок грубої помилки Маліновського, Астахов біг і зіграв нечисто й суперник зі штрафного забив другий м’яч. Гра була зломлена, пішла нервозність та невпевненість. Не знайшлося в цю хвилину на полі лідера, який своїми діями заведе партнерів. Й ми валідольно допрацювали цей матч.


Тренер розповів, що команда перестала виконувати його задачу, коли при рахунку 2:0/3:0 гравці мали відійти на свою половину поля, витягнути суперника, й проводити швидкі атаки.


- Всі моменти створені «Нікополем» були результатом наших грубих помилок, – додав Ігор Михайлович.


Про пенальті


- Перед першою грою на виїзді з «Миром» Горностаївка ми вирішили, що пробиватиме пенальті Черній. В грі з «Нікополем» цей момент ми впустили. З Костею розмовляли, він кращий бомбардир і я щиро хочу, щоб він ним став. Я думав, що все-таки коли буде 11-метровий його пробиватиме Черній. Про що вони домовилися з Козловим, не знаю. Мені було незручно пересмикувати, адже якби я крикнув: «Залиш м'яч Чернію», а він не забив - сказали б, що збив гравця тренер. Козлов якби заробив цей пенальті, коли влучив гравцю у руку, - розповів тренер. - Звичайно не забив пенальті на початку гра вийшла нервовою, якби ми забили раніше, то було б полегше.


«Давайте вчитись на чужих помилках, а не на своїх»


- Не ми погано зіграли, а вони добре зіграли. «Нікополь» - команда на яку ніщо не тисне, вони виходять й грають у свій футбол. На нас висить дуже великий тягар відповідальності. Я в ніякому випадку не виправдовуюся, й не виправдовую дії гравців на полі. Хоча повинні були сьогодні довести гру з рахунком 4:0 або 5:0, створив стільки моментів й не забити. Щастя, що закінчили з рахунком - 3:2, могли й не виграти цю гру. Перед грою хлопців попереджав, що житомирське «Полісся» програло «Буковині», яка займає 10 місце. Так давайте вчитись на чужих помилках, а не на своїх. До когось вдалося достукатися, до когось ні, - підсумував головний тренер Ігор Столовицький. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

104
16 квітня 2019 06:55

Когда смотриш АПЛ - получаеш удовольствие. Играют и бегают до последней минуты при любом счёте. Наши же. Гол, если удастся, забили и все в обороне. Кто сегодня в мире так играет? Скорость, маневренность, ум на поле - полные стадионы. В 60-х прошлого века на матчи команд посещение зашкаливало. Мотивация игроков? В наших пенатах, это как первый класс, должны выкладыватся и доказывать, что достойны лучших условий. Да и Примьр лига не радует зрелещностью . Как и где та молодёжь, которая смогла бы составить конкуренцию нашим клубам 70 -80 -х.


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх