6 футбольних команд Кременчука зустрілися на полі, щоб визначити кращого

8.04.2019, 15:32 Переглядів: 6 392

 

Юні футболісти до травня змагатимуться на чемпіонаті міста

7 квітня у Кременчуці на полі КДЮСШ №2 стартував чемпіонат Кременчука з футболу серед юнаків 2005-2007 років народження. Команди «Кременя», «Нафтохіміка» та КДЮСШ №2 об'єдналися з метою розвитку дитячого футболу в Кременчуці. Участь в змаганнях беруть юні спортсмени з 6 команд: «Юніор», «Мир», «ДЮСШ №2», «ДЮСШ №2-2»,«Нафтохімік», «Нафтохімік-2». Змагання триватимуть до 25 травня, щоб дати можливість юним спортсменам набратися досвіду.


 


Результати змагань:

  • ДЮСШ №2 - Юніор - 6:3
  • ДЮСШ №2-2 - Нафтохімік - 4:1
  • Мир - Нафтохімік-2 - 7:0


 


Дитячий тренер «Кременя» Ярослав Здирко розповів «Телеграфу», що подібний чемпіонат проходить не вперше. За підтримки Федерації футболу Кременчука проводять дводенні турніри, й півроку назад команди проводили подібний чемпіонат з командою зі Світловодська. Для деяких юних футболістів це були перші змагання в житті. Оскільки футбольних команд у Кременчуці багато, організатори змагань вирішили створити умови, щоб юні футболісти набиралися досвіду.


- Восени проходив чемпіонат де змагалися 5 команд: 2 команди з «Кременя», по одній з ДЮСШ №2, «Нафтохіміка» й команда зі Світловодська. Турнір проходить у форматі 8+1, дітей багато, тому цього разу вирішили виставити по дві команди, щоб діти мали більше ігрової практики. - прокоментував Ярослав Здирко. - Футболісти команди «Кремінь» беруть участь в різноманітних турнірах: «Шкіряний м'яч», ДЮФЛ. Проте у Кременчуці є ще школи ДЮСШ №2, «Нафтохімік» та другі команди «Кременя», де займаються хлопці, що не потрапляють до основного складу у своїй віковій групі. Тому створили чемпіонат, щоб наші футболісти набиралися ігрової практики.


Подібні чемпіонати та турніри зроблять традиційними, крім хлопців 2005-2007 р.н. планують зробити змагання ще в меншій віковій категорії долучивши ще одну кременчуцьку школу «Ягуар».


  


Господарі поля команди ДЮСШ №2 виграли два матчі. Тренер команд ДЮСШ №2 Олег Кармазин розповів, що його вихованці зараз набираються досвіду і вже з осені візьмуть участь в чемпіонаті області серед спортивних шкіл.


- Ідея проведення змагань хороша, це дає можливість хлопцям пограти. Офіційно зіграти 10 ігор з арбітром, які при цьому мають змагальний ефект. В академії «Кремінь» зовсім інший рівень, але всі мають шанс заграти й проявити себе.


 


Тренер «Нафтохіміка» Олександр Попович відзначив, що команди в ігровому плані зростають й з кожним туром додаватимуть.


- Чемпіонат проходить не вперше й ми беремо участь двома командами: одна з них явно молодша (2008 - 2009 р.н.) на перспективу, а для іншої ставимо максимальні задачі - перемогти в цьому турнірі. Добре, що змагання проходять кожного тижня, у дітей тричі на тиждень проходять змагання, а на четвертий змагаються - це ідеальний варіант. - розповів тренер «Нафтохіміка». - Після першого туру ще рано давати оцінки. Всі команди після першого туру, як правило додають. І ми й команди суперників 100% додамо в грі.


Турнірна таблиця перед другим туром виглядає наступним чином:

команда І В Н П М О
1 Мир 1 1 0 0 7:0 3
2 ДЮСШ №2 1 1 0 0 6:3 3
3 ДЮСШ №2-2 1 1 0 0 4:1 3
4 Юніор 1 0 0 1 3:6 0
5 Нафтохімік 1 0 0 1 1:4 0
6 Нафтохімік-2 1 0 0 1 0:7 0


Наступний тур відбудеться у неділю 14 квітня:


  • 9.00 ДЮСШ №2 - Нафтохімік
  • 10.00 Мир - ДЮСШ №2-2
  • 11.00 Нафтохімік-2 - Юніор


Всі охочі можуть прийти в КДЮСШ №2, щоб підтримати юних футболістів.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх