«Кремінь» здобуває перемогу в першому спарингу з «Зіркою» Кропивницький

26.01.2019, 19:04 Переглядів: 2 894

 

Кременчужани розпочали активну підготовку до чемпіонату, підтримати наших гравців попри морозну погоду зібралося близько 200 вболівальників

Сьогодні, 26 січня, перший зимовий спаринг підопічні Ігоря Столовицького зіграли з представником першої ліги – «Зіркою» з Кропивницького. У цьому матчі "Кремінь" здобув переконливу перемогу з рахунком - 3:1. 


"Кремінь" - "Зірка" - 3:1

Голи: Богданов 23 пен, Куць 45, Черній 56 - Нерубенко 37

Вилучення: Богданов 37 (друге попередження)


За інформацією прес-служби МФК "Кремінь", звісно, якісь серйозні висновки робити зарано. Перший матч, складні погодні умови, слизьке і важке поле, на 50% не зіграний склад. У першому таймі у господарів вийшли Олійник, Богданов,Серденюк, Вовкодав, Мурашов,Куць. Всі інші - футболісти, які перебувають у нашій команді - на перегляді.

 

Кременчужани більше володіли м’ячем. Більше комбінували і гостріше атакували. Гості ж відповідали не частими контратаками. Відкрили рахунок наші земляки в середині першого тайму. Одинадцятиметровий чітко реалізував Максим Богданов. І, таким чином, поклав початок забитим голам у цьому сезоні. А ще  - і вилученням… Друга «жовта» за симуляцію і – як наслідок – «червона».


Минули кілька хвилин і гості встановили «статус кво» зусиллями Нєрубенка. Щоправда, на перерву «Кремінь» таки пішов переможцем. На останній хвилині першого тайму підопічних Ігоря Столовицького точним ударом вивів вперед нападаючий Іван Куць – 2:1.

 

У другому таймі у складі господарів вийшли Котляров, Степанчук,Ченбай, Бичков, Піскун,Черній та новачки. Малюнок гри практично не змінився. Кременчужани контролювали перебіг подій на майданчику. Хоча «Зірка» мала кілька напівмоментів. Кременчужанам на 56 хвилині вдалося забити і третій м’яч у ворота команди із Кропивницького. Головою точно пробив нападаючий і кращий бомбардир «Кременя» Костянтин Черній. 3:1. Результат до фінального свистка вже не змінився. 


Наступний товариський двобій «Кремінь» зіграє на виїзді проти «Інгульця» із Петрового. Поєдинок запланований на понеділок – 28 січня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх