«Кремінь» заявив двох новачків та озвучив плани на сезон

5.10.2018, 13:13 Переглядів: 3 907

 

На жаль, без втрат не обійшлося

Баскетбольний клуб «Кремінь» перед стартом сезону озвучив плани на сезон та представив двох новачків Данила Хаблакова та Владислава Розенцвіта. Головний тренер «Кременя» Євген Федоров розповів, що у порівнянні з минулим сезоном кількість команд у Вищій лізі збільшилася з 15 до 18. Як і минулого сезону, 8 кращих команд з кожної групи потрапляють в серію плей-офф: перші 4 команди з кожної груп зіграють між собою, команди, які посядуть 5-8 місце також зіграють між собою.


- Віктор Кобзистий пропонував зіграти «всі проти всіх» без розділення на групи, але Федерація не погодилася на цю пропозицію, - зазначив наставник «слонів» Євген Федоров.


Зараз команда активно готується до старту чемпіонату, проте як і минулого сезону в оптимальних кондиції та складі «слони» заграють вже під час сезону.


- Команда формувалася під час сезону. Після нового року до команди приєднався Челован, Байда, одужав Неруш. Лише після нового року сформували свій остаточний склад. На початку минулого сезону ми втратили кілька ключових перемог, які в кінці сезону позначилися нам на нестачі очок. Хоча могли поборотися за 1 та 2 місце. На мою думку, ключовим був матч проти «Золотого віку», якби ми виграли 2 матчі у нас був би шанс поборотися за 2 місце, - розповів головний Євген Федоров.



Про втрати та придбання «Кременя»


Головний тренер «Кременя» Євген Федоров перед стартом сезону намагається повністю не розкривати усіх карт, але поділився деякими змінами в складі команди. Отже, в команду після перерви повернувся 18-річний Данило Хаблаков. Також команду поповнив Владислав Розенцвіт.


- Кадровою політикою в команді займається президент Віктор Кобзистий. Він займається пошуком нових гравців, - зазначив тренер.



Чи будуть нові придбання в команді покаже лише час.


  Данило Хаблаков (12 листопада 1999)
Позиція: Форвард
Зріст 200 см
Кар'єра: БК “Тейваз”, БК “Кремінь-2”, “Київ-Баскет”
 

Владислав Розенцвіт (24 січня 1995)
Позиція: Форвард
Зріст 195 см
Владислав Розенцвіт минулий сезон відіграв в молдавському чемпіонаті, де з командою завоювали “бронзові” нагороди, а у Придністровській лізі - посіли 2 місце.


На жаль, без втрат у міжсезоння не обійшлося. Команду покинули Олексій Чигринов та Ярослав Кадигроб, які перейшли в «Прометей» (Кам'янське).


 

У Кам’янському відроджують великий баскетбол. Команду очолив головний тренер Дмитро Марков. Зараз в команді 12 спортсменів, серед яких один легіонер - Суприм Хана з США


Команду залишив один з лідерів Анатолій Челован, тепер один з ключових гравців «слонів» захищатиме кольори «Київ-Баскет» у Суперлізі.


 


Надія «Кременя» Ігор Сергеєв перейшов у «Черкаські мавпи» й готується до чемпіонату з баскетболу 3х3 у складі збірної України.

В команді залишаються лідери Рихлюк, Хамзаєв та Байда, який приєднається до команди трохи пізніше.


Про плани на сезон


- Ми хочемо більшого. У нас досить молода команда... «Ніко-баскет» та «Прометей» - сильні команди, щодо Кривого Рогу ще не знаю (команди перед стартом сезону не оголошують весь склад команд - ред.), а в іншому - з командами можна боротися. Дійдемо до плей-оф, а далі будемо боротися за кожну гру, - зазначив головний тренер Євген Федоров - Наша ціль - потрапити у зону плей-оф, в 4 кращих команд, а далі будемо дивитися.


6 жовтня «Кремінь» стартує в сезоні з домашньої гри з «Дніпром». Початок гри о 19.00 у КДЮСШ №2 (вул. Залудяка, 5). Вхід на матчі безкоштовний.



Пряма трансляція ігор з «Дніпром»



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх