Такими хокеїстів ви ще не бачили: «Кременчук» проміняв лід на гарячий пісок

2.08.2018, 07:28 Переглядів: 3 363

 

Новий сезон стартуватиме з матчу “Донбас” - “Кременчук”

Вже 14 вересня стартує чемпіонат Української хокейної ліги матчем в Дружківці “Донбас” - “Кременчук”.


Регламент чемпіонату та склад учасників

У майбутньому сезоні УХЛ, так само, як і минулого, плей-офф почнеться зі стадії чвертьфіналу - ці матчі будуть зіграні до двох перемог. У них зустрінуться команди, що зайняли 3-6 і 4-5 місця відповідно. Клуби, які посіли 1 та 2 місце одразу пройдуть у півфінал. Однак, на відміну від минулого сезону, півфінальні та фінальна серії триватимуть до чотирьох перемог однієї з команд. Таким чином, максимальна кількість матчів в кожній з півфінальній і фінальній серіях плей-офф складе 7 ігор.


В майбутньому сезоні Української хокейної ліги візьме участь 6 клубів: «Білий Барс», МХК «Динамо», «Дніпро», «Донбас», «Кременчук» і «Крижані Вовки».



“Кременчук” проміняв холодний лід на гарячий пісок

Щоб збільшити навантаження та урізноманітнити тренування хокеїсти “Кременчука” провели тренування на узбережжі Дніпра. Так 31 липня підопічних Олександра Савицького можна було помітити на одному з пляжів Кременчука.


 



Хокеїстів перевірили на тесті Купера

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький розповів прес-службі клубу про хід першого навчально-тренувального збору та плани команди на міжсезоння:


- Готуємося за наміченим планом - гравці проходять медобстеження, проводимо тестування, втягують тренування, в тому числі і тест Купера. Проведемо таке ж тестування в кінці підготовки і порівняємо результати.


- Перед вами на столі лежить список, в якому прізвища 39 хокеїстів. Чи всі «доїхали» на перший збір?

- Ще не все ще прибутку. Кілька людей поїхали на перегляд за кордон, ще деякі не повністю відновилися після операцій, а Всеволод Толстушко, як ви знаєте, вирішив міжсезоння провести «не відриваючись від виробництва» в чемпіонаті Нової Зеландії.


- Який фізичний стан після відпустки старожил команди і новачків?

- Зараз ще складно сказати, тому що немає всіх результатів тестування. Але в будь-якому випадку у нас ще є час добре підготуватися до сезону. З наступного тижня починаємо дворазові тренування «на землі» - це буде важко, але необхідно, для того щоб добре підійти до старту чемпіонату УХЛ.


- Коли команда планує приступити до льодових занять?

- Спочатку третього тижня підготовки плануємо вийти на лід.


До старту чемпіонату вболівальники побачать гру своїх улюбленців

Також наставник кременчуцької команди Олександр Савицький розповів прес-службі клубу, що вболівальники зможуть побачити ХК «Кременчук» ще до старту чемпіонату.


- Прийняли пропозицію зіграти на Кубку Донбасу. Дуже хочемо провести традиційний Кубок Кременчука в серпні, ми постійно це обговорюємо з президентом клубу. Також в наших планах зіграти контрольні гри на СК «Айсберг», де наші вболівальники зможуть побачити ХК «Кременчук» ще до старту чемпіонату.


Нагадаємо, що минулого року Кубок Кременчука не відбувся через реконструкцію льодової арени “Айсберг”.



Підсилення команди на сезон

Потужний захисник Олександр Боєвих (191 см, 101 кг) повернувся в ХК «Кременчук» з «Галицьких Левів».


У минулому сезоні 23 річний гравець виступав уже в «Кременчуці» - зіграв за нашу команду в 15 матчах і набрав 3 (2+1) очки. Також в активі Олександра виступи в чемпіонатах України в 2015-2017 роках в складах «Донбасу» і «Дженералз», де він провів 93 гри, набравши 15 (4+11) результативних балів.


 


Також на перегляді в клубі росіянин та двоє білорусів.


Це вихованці мінської «Юності» захисники - 21-річний Антон Бревід і 23-річний Владислав Бєльський.


 


Антон Бревід (178 см, 75 кг) - універсальний хокеїст, який може зіграти також в нападі. У сезоні 2016-2017 дебютував в дорослому хокеї в білоруській Екстралізі в ХК «Брест», а минулий сезон провів у фінському клубі другої ліги «Раахе-Кіекко», набравши в 19 іграх 8 (4+4) очок.


 


Владислав Бєльський (190 см, 95 кг) також дебютував в ХК «Брест» в сезоні 2016-2017, потім поїхав в шведські клуби другої ліги, де грав за «Мотола», «Осбі» і «Троллхаттанс», провівши там 50 ігор, набрав 21 (8+13) бал.


 


20-річний російський нападник Єгор Константинов (180 см, 80 кг) - вихованець омського хокею, виступав в МХЛ за «Сибірські снайпери» (Новосибірськ), «Алтай» (Усть-Каменогорськ), минулий сезон провів в «Омські яструби».


Нагадаємо, що клуб підписав Олексія Ворону, Олександра Дегтярьова, Івана Савченка.



На перегляді в кременчужан хокеїсти з Канади та Естонії.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: Олександр Геєнко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх