ДАІ візьметься за пасажирських перевізників

19.01.2006, 18:01 Переглядів: 1 450
19 грудня 2005 року Президент Віктор Ющенко підписав наказ, що має на меті зміцнення дисципліни учасників дорожнього руху, посилення безпеки руху, запобігання травматизму і поліпшення стану доріг. Для міського ДАІ наказ Президента “виллється”, зокрема, у прискіпливу перевірку транспортних засобів. У зону особливої уваги потраплять пасажирські перевізники – міські, міжміські, а також таксомоторні, тобто таксі..

За словами старшого державтоінспектора технічного нагляду другого міжрайонного віділення ДАІ Володимира Шевченка, така увага приділяється саме пасажирським перевізникам через те, що вони кожного дня беруть на себе відповідальність за людські життя.
На спеціально скликаній нараді перевізників Володимир Шевченко  доніс до всіх присутніх інформацію про підготовку транспортних засобів до технічного огляду та про комплексну перевірку міських автомобільних перевізників. Пан Шевченко ще раз звернувся до них із проханням уважно відслідковувати роботу водіїв міських маршруток і таксистів.У цьому плані зокрема йшлося про проходження водіями медичного і технічного огляду перед кожним виходом на маршрут. “Я знаю, що не всі проходять огляд добросовісно, - наголосив Володимир Шевченко, - У нашого шановного депутата Павлова в барі за п’ять гривень можна отримати таку путівку. Я добре про це знаю, факт перевірю і звернуся до прокуратури”.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх