Міністра МВС Луценка турбує Кременчук

5.01.2006, 14:01 Переглядів: 1 975
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не задоволений діяльністю кременчуцького УБОЗу та висловлює стурбованість кадровою проблемою міста. Про це він заявив 29 грудня перебуваючи в Полтаві..
Міністр МВС Юрій Луценко в Полтаві заявив про підвищення зарплати правоохоронцям, про продовження двомісячника боротьби з хабарництвом та відкрив лабораторію генетичної експертизи
Фото: Дмитрий Бабец

“Обласна міліція Полтавщини спрацювала позитивно. Але динаміка боротьби зі злочинністю та розкриттям злочинів в Кременчуці мене турбує. Незадоволений я і роботою управління по боротьбі з організованою злочинністю. Кременчуку, на жаль, характерне сплетіння бізнесу та кримінальних структур”, – заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 29 грудня, перебуваючи в Полтаві.
За його словами, однією з причин такої ситуації є кадрова проблема, бо як відомо в Кременчуці постійно змінюються керівники міської міліції. “Нам не вдається підібрати туди людину. Сьогодні начальник обласної міліції Богдан Керницький повідомив, що призначено нового керівника (Василя Овчаренка, – ред.)”, – заявив головний міліціянт країни. 'Старий керівник міліції (Олег Шутяк, - ред.) пішов з посади через сімейні обставини”, – доповнив свого керівника начальник УМВС в Полтавській області Богдан Керницький.
Аби допомогти Кременчуку стабілізувати ситуацію, міністр пообіцяв допомогти місту технічно, організаційно та фінансами.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх