За ким же закріплена набережна?

15.05.2008, 13:50 Переглядів: 1 599
На жаль, влада ніяк не визначиться, хто ж повинен прибирати шмат території біля дамби. Але роздають обіцянки вирішити питання. Що ж, почекаємо….

Подивитися на те, як молодь прибирає набережну Дніпра, 10 травня прибув і Віктор Шкурат, начальник управління житлово-комунального господарства. Йому ми й адресували питання: за ким же закріплена дана територія?

– УЖКГ ніякого відношення до території не має. Минулого року з бюджету виділяли 20 тисяч гривень на прибирання набережної, але гроші пішли не на УЖКГ, а безпосередньо парку культури,  – коментує пан Шкурат.

За його словами, схожа ситуація склалася і з прибиранням інших парків та скверів нашого міста. Формально території закріплені, але на балансі жодної організації не значаться.

– Міський голова попросив підготувати йому список усіх закріплених територій. Незабаром ми це питання вирішимо. На мою думку, парки та сквери має взяти на себе або підприємство «Благоустрій Кременчука», або слід створити спеціальне комунальне підприємство, яке доглядатиме за парками та скверами, – так бачить шлях вирішення проблеми  начальник УЖКГ.

Оскільки сферу культури (у тому числі й парк «Придніпровський») курирує віце-мер Василь Хоменко, йому ми теж поставили питання: хто ж має прибирати набережну постійно?

– Так, минулого року, дійсно, виділялося 20 тисяч гривень на прибирання набережної, – підтвердив він. – Зараз ми теж вирішуємо питання. Я веду переговори з Центром зайнятості про те, щоб організовувати безробітних на громадські роботи з прибирання набережної якщо не щодня, то хоча б через день. Також уже виділені кошти з міського бюджету на громадські оплачувані роботи для підлітків.  Їх ми теж направлятимемо на прибирання набережної.

Що ж, «ТелеграфЪ» почув, що планує влада. Ми обіцяємо повернутися до теми через місяць і розповісти, чи вирішена дана проблема.  



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх