Економічні байки

23.01.2009, 21:10 Переглядів: 2 688
Потрібно було підприємцю 15 тисяч гривень, але банк не давав – «погані» довідки були в бізнесмена..

Ось одна із співробітниць пожаліла бідняку і сказала: мені 10% даси і буде тобі щастя. Але не склалося – у підприємця немає кредиту, а «добрій самаритянці» загрожує від п’яти до десяти років провести за ґратами.

Чарівна довідка про доходи

Міські банківські відділення продовжують за допомогою міліції жати посіяні направо й наліво «докризові» кредити під грифом «кому попало». Так ще минулого літа непрацююча 34-річна мешканка Кременчука підробила собі довідку про доходи. І не постидалася написати в ній число побільше. А одне з банківських відділень на вулиці Халаменюка не перевірило дійсність цієї довідки і видало кредит аж на 23,4 тис гривень.

Комусь півмільйона, а комусь і п’ять років

16 січня правоохоронці вивели на чисту воду 50-річну посадовця одного з банків, яка підробила додаткові угоди до кредитного договору і видала клієнтові 505 тисяч гривень кредиту. За яке «красне дякую» вона на це пішла, з’ясує слідство. Відомо, що за службове підроблення, яке спричинило тяжкі наслідки (більше 4,25 тис грн) Кримінальним кодексом передбачено позбавлення волі від двох до п’яти років.

Два гектари за $25 тисяч та «Peugeot»

14 січня правоохоронці впіймали на отриманні хабара молодого 27-річного чиновника в Автозаводському районі. Він вимагав і отримав від 32-річного кременчужанина $25 тисяч та автомобіль «Peugeot 408». За це посадовець брався вирішити питання технічної документації та приватизації двох гектарів землі в селі Озерно-Болотне Світловодського району. Тепер хлопцеві загрожує конфіскація майна та від 8 до 12 років тюрми.



 
Автор: konstantinov
Теги: кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх