СуперБабцю аплодує Італія!

23.01.2009, 21:53 Переглядів: 2 183
У «Телеграфі» працює фотокореспондент Дмитро Бабець, більше відомий у місті, як СуперБабець..
Дмитро Бабець і його толерантне ставлення до світу

Фотокореспондент він за штатним розкладом. А за покликом душі наш колега - природжений карикатурист. Над його карикатурами тишком обридався вже не один кременчуцький депутат. У 2008 році карикатурист Бабець узяв участь у міжнародному конкурсі, який під егідою ЮНЕСКО проходив в Італії. Тема конкурсу зворушлива до сліз – «Толерантне ставлення до світу». Кременчужанин Бабець став одним із переможців. Його роботу журі відібрало для виставки, яка відбудеться у листопаді 2009 року на території Італії. Крім того, карикатура Бабця потрапила до каталогу робіт-переможців.

Роботи на конкурс надіслали представники більше, ніж 50 країн світу. На виставку та до каталогу потрапили лише по 20 найкращих робіт кожної номінації.

«Я сказав – добро переможе!!!» - саме ці слова кричить герой карикатури. Її Дмитро зробив, коли «ТелеграфЪ» готував черговий матеріал про бійку депутатів Верховної Ради. Ніхто вже не пам’ятає, яке питання вони тоді вирішували. Але це було щось мирне – навіть не про спікера. Може, про їжу або медицину. Та завершилось усе традиційним мордобоєм і кривавою юшкою з носів. Цю карикатуру Дмитро і надіслав на конкурс. В ЮНЕСКО гумор зрозуміли.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх