Ще у двох громадах на Кременчуччині з'являться поліцейські офіцери

25.04.2024, 10:12 Переглядів: 676

 

Піщанська та Кам'янопотоківська громади підписали меморандум з Головним управлінням Національної поліції у Полтавській області

Невдовзі у ще двох громадах Кременчуцького району з’являться поліцейські офіцери. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Меморандум про співпрацю із поліцією області підписали голови Піщанської й Кам’янопотоківської громад Кременчуцького району, а також Нехворощанська, Драбинівська та Ланнівська громади Полтавського району і Хорольська громади Лубенського району.

У громадах зазначили, що вони готові до роботи офіцерів на своїй території та чекають на завершення конкурсу. А зараз триває робота над облаштуванням поліцейських станцій та створенням необхідних матеріально-технічних умов для роботи правоохоронців.

Хто такий поліцейський офіцер громади?

Як раніше розповідали у Нацполіції, поліцейський офіцер громади — повноправний представник своєї громади, який має орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Нагадаємо, на початку місяця до реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» приєдналися Семенівська, Оболонська та Глобинська громади.

Автор: Яна Гудзь Джерело відео: Поліція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх