Попереду громадські слухання: висловіть і ви свою позицію щодо будівництва приватного НПЗ

22.04.2024, 14:22 Переглядів: 693 Позиція

Кожен охочий може подати пропозиції зауваження до Управління містобудування та архітектури

Найближчої середи, 24 квітня о 14:00, в приміщенні мерії відбудуться громадські слухання щодо змін до Генерального плану Кременчука. Серед переліку запропонованих змін, є і питання будівництва приватного підприємства переробки вуглеводневої сировини.

Своєрідне запрошення громадськості на слухання, у своєму телеграм-каналі опублікував депутат Кременчуцької міської ради Богдан Лазоренко. Депутат також повідомив, що особисто розклеював оголошення стосовно даної події біля під’їздів багатоквартирних будинків Молодіжного.

Також нагадуємо, що кожен охочий може подати пропозиції зауваження до Управління містобудування та архітектури. Вони приймаються у письмовій формі за адресою: 39600, Полтавська область, м. Кременчук, площа Перемоги, 2, Управління містобудування та архітектури Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області або на електронну пошту: uma@sat.poltava.ua, umakremen@gmail.com.

Також, як повідомив депутат, немає абсолютно жодних підстав говорити про перспективу створення великої кількості робочих місць і наповнення бюджету податками, адже за свідченням представників підприємства ТОВ «АЛМА ОІЛ ГРУП», наразі вони мають лише два найманих робітники, хоча й збираються освоювати доволі потужну галузь.


Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх