Схилившись на коліно, попрощалися з військовим Русланом Персіяновим, який вважався безвісти зниклим

15.04.2024, 09:46 Переглядів: 4 777

Вічна шана загиблому захиснику 

У селищі Онуфріївка Кіровоградської області попрощалися з уродженцем Кременчуччини військовим Русланом Персіяновим. Життя воїна обірвалося на полях битв російсько-української війни 4 грудня 2023 року. Тривалий час військовий вважався безвісти зниклим, проте у березні підтвердили загибель військового. 

26 березня у селищі Онуфріївка військового провели в останню путь схилившись на коліно. 

 

Народився Руслан Євгенович Персіянов 13 травня 1984 року в селі Гайове Козельщинської громади Кременчуцького району Полтавської області. Зростав у багатодітній родині разом із п’ятьма сестрами.

У 1987 році переїздить з батьками до села Мар’ївка Онуфріївського району Кіровоградської області. У 1992 році йде до першого класу місцевої школи, де здобув загальну середню освіту. Після закінчення школи у 2000 році, залишається в селі та стає робітником місцевої тваринницької ферми. У 2010 році продовжує трудовий шлях у сільському господарстві на конярському заводі Кременчука. Потім працює на будівництві, далі на підприємстві вирощування овочів у селі Велика Багачка Миргородського району Полтавської області. Протягом кількох останніх місяців цивільного життя працював різноробом у селі Піщане Кременчуцького району Полтавської області. 

31 січня 2023 року Руслан Персіянов був мобілізований до лав Збройних Сил України. Майже рік виконував бойові завдання, проте у грудні 2023 року припинив виходити на зв’язок із рідними. 

 
У березні 2024 року з’ясувалося, що 4 грудня 2023 року стрілець-снайпер 3-го відділення 1-го механізованого взводу 7-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону військової частини А 4689, солдат Руслан Персіянов загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Терни Донецької області.

 

Редакція «Кременчуцького Телеграфа» висловлює щирі співчуття рідним і близьким полеглого воїна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх